برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سرپرست تیم فولاد خوزستان:با تمام قدرت به دیدار آلومینیوم می رویم

اهواز - سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت:با تمام نفرات و قدرت درهفته چهارم مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران به دیدار تیم آلومینیوم هرمزگان می رویم.

به گزارش ایرنا، مسابقه این دو تیم، ساعت 22 روز دوشنبه (فردا) در شهر بندرعباس برگزار می شود.

'حسین ابن قاسم' روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای این بازی نه بازیکن محروم داریم و نه مصدوم، بلکه تمامی بازیکنان تیم فوتبال فولاد خوزستان برای این بازی، آماده ومهیا هستند که با نظر سرمربی از وجود آنان در این بازی استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به بازی این تیم در برابر سایپای البرز که منجر به برتری 2 بر صفر قرمز پوش های اهوازی شد، گفت: با توجه به بازی خوب بازیکنان تیم فوتبال فولاد خوزستان در این بازی، آنان قصد دارند روند چنین بازی را در مقابل تیم آلومینیوم هرمزگان تکرار کنند.

ابن قاسم گفت: از آنجا که بازیکنان تیم فوتبال فولاد خوزستان به شرایط آمادگی نسبتا خوبی از نظر روحی و جسمی رسیده اند، در مقابل تیم آلومینیوم فقط به فکر برد و کسب سه امتیاز این مسابقه پا به میدان خواهند گذاشت.

تیم فوتبال فولاد خوزستان از مجموع سه بازی که تا کنون انجام داده است، دارای چهار امتیاز و تیم آلومینیوم هرمزگان دارای دو امتیاز است.

اعضای تیم فوتبال فولاد خوزستان، ساعت 18 امروز (یکشنبه)

با پرواز مستقیم از شهر اهواز عازم بندرعباس می شوند.

639/642

ورزشی. ** 1589 **

تاریخ: 1391/5/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: