برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

همگام با المپیک لندن/"محمد فرح" بریتانیایی مدال طلای دوی 10 هزار متر را به گردن آویخت

محمد فرح، دونده مسلمان بریتانیایی بعد از فتح دوی 10 هزار متر المپیک و کسب مدال طلا روی زمین نشست و با سجده از خدای خود تشکر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرح در جو فوق العاده محل برگزاری رقابت‌ها جایی که تمام بریتانیایی‌ها او را تشویق می‌کردند موفق شد با زمان 27 دقیقه و 30 ثانیه و 42 صدم ثانیه مدال طلای ماده دوی 10 هزار متر المپیک را از آن خود کند.

این نخستین بار است که یک بریتانیایی در خانه قهرمانی این ماده را کسب می‌کند. بعد از فرح "کالن راپ" موفق شد با فاصله نیم ثانیه دوم شود و "تاریکو بکله" اتیوپیایی نیز در رده سوم قرار گرفت.

فرح در پایان این رقابت در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: باروم نمی‌شود، تماشاگران حمایت فوق العاده‌ای از من داشتند، هرگز چنین جو فوق العاده‌ای را تجربه نکرده بودم. این بهترین لحظه زندگی من است و برای رسیدن به آن تلاش بسیار زیادی انجام داده‌ام.


تاریخ: 1391/5/15
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: