برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

وضعیت مصدومین تیم تراکتورسازی رو به بهبودی است

تبریز- فیزیوتراپ تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از روند رو به بهبودی بازیکنان مصدوم این تیم خبر داد.

هومن ثابت روز سه شنبه به ایرنا گفت:سیدمهدی سید صالحی که در بازی با مس کرمان دچار مصدومیت از ناحیه کشاله و زیرشکم شده بود در حال حاضر تحت درمان فیزیوتراپی، آب درمانی و حرکت درمانی است و در بازی آتی در اختیار کادر فنی خواهد بود.

وی بیان کرد: محمد نصرتی نیز که در حین تمرین دچار آسیب دیدگی از ناحیه مچ پای راست شده بود تحت درمان فیزیوتراپی است و روند درمان رو به بهبودی است و به زودی در تمرینات تیم حضور خواهد یافت.

ثابت گفت: همچنین آنسلمو گونزالس بازیکن پرتغالی تیم که به دلیل پارگی وسیع و هشت سانتی در عضلات همیسترینگ، تحت درمان قرار دارد روند درمانی خوبی را سپری کرده و در آینده ای نزدیک در اختیار کادر فنی قرار می گیرد.

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز دوشنبه شب و در چارچوب رقابت های هفته چهارم لیگ برتر در ورزشگاه تختی تهران با نتیجه یک بر صفر راه آهن شهرری را شکست داد و با هشت امتیاز از چهار بازی در رتبه ششم جای گرفت.

این تیم روز بیست و هفتم مردادماه جاری و در ورزشگاه یادگار امام ره تبریز میزبان صنعت نفت آبادان خواهد بود.

7233/587

تاریخ: 1391/5/17
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: