برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش خبرنگار مهر از لندن/اشک های عبدولی تمامی نداشت/ بنا: مگر می‌گذارند ایران سه مدال طلا بگیرد

ناداوری کشتی سعید عبدولی برابر حریف فرانسوی تا اندازه‌ای آشکار و واضح بود که تماشاگران حاضر در سالن "اکسل" شهر لندن برای دقایقی به تشویق کشتی‌گیر کشورمان پرداختند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، سعید عبدولی در حالی برابر کشتی‌گیر فرانسوی با ناداوری روشن و واضح شکست خورد که دقایقی پس از این مبارزه روی تشک دراز کشیده بود و فقط گریه می‌کرد. او حتی زمانی که از تشک پایین رفت کنار تشک‌ها روی زمین افتاد و نای راه رفتن نداشت.

این در حالی بود که تماشاگران حاضر در سالن یکصدا عبدولی را تشویق می‌کردند اما اشک‌های او تمامی نداشت و حتی نتوانست با خبرنگاران گفتگو کند. محمد بنا هم که از ناداوری این مبارزه بسیار ناراحت بود گفت: مگر اینها می‌گذارند کشتی فرنگی ایران سه مدال طلا بگیرد؟!

سایر مسئولان ورزش کشورمان نیز اعتقاد داشتند حق عبدولی ضایع شده است. با این حال کشتی گیر ایرانی در شرایطی راهی رختکن شد که اشک‌هایش تمام پهنای صورت او را گرفته و به شدت متاثر بود.


تاریخ: 1391/5/17
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: