برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

همگام با المپیک لندن/"بولت" و "بلیک" به مرحله نیمه نهایی 200 متر راه یافتند

"یوسین بولت" که قصد دارد در المپیک 2012 لندن برای دومین دوره پیاپی مدال طلای ماده 200 متر مسابقات دوومیدانی را کسب کند با رکوردی بسیار خوب به مرحله نیمه نهایی این ماده راه یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، کمتر از 48 ساعت بعد از کسب دومین مدال طلای پیاپی المپیک در ماده 100 متر "یوسن بولت"، سریع‌ترین مرد جهان موفق شد با رکورد 20 ثانیه و 39 صدم ثانیه به مرحله نیمه نهایی ماده 200 متر مسابقات دوومیدانی المپیک 2012 لندن راه یابد.

بولت اصلی‌ترین مدعی کسب مدال طلا در این ماده است و قصد دارد طلای 2008 پکن خود را در این ماده نیز تکرار کند. او بعد از این رقابت در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: رقابت آسانی بود و به راحتی موفق شدم به نیمه نهایی راه پیدا کنم. پر از انرژی هستم و می‌خواهم باز هم به مدال برسم.

"یوهان بلیک" هم تیمی بولت نیز با زمان 20 ثانیه و 38 صدم ثانیه موفق شد به مرحله نیمه نهایی ماده 200 متر مسابقات دوومیدانی المپیک 2012 لندن راه پیدا کند. بلیک در 100 متر بعد از بولت به مدال نقره رسید و نزدیک‌ترین رقیب او در ماده 200 متر نیز محسوب می‌شود.


تاریخ: 1391/5/18
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: