افشارزاده از اردوي كشتي، دوچرخهسواري و تيراندازي بازديد كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، شانزدهمين دوره بازي هاي آسيايي از 21 آبان ماه تا 6 آذر سال جاري در 42 رشته ورزشي در گوانگجو برگزار خواهد شد كه كاروان ورزشي ايران نيز با حدود 300 ورزشكار در آن حضور مي يابد.
كنترل برنامه اردوهاي آماده سازي اين تعداد ورزشكار و تامين بودجه و رفع مشكلات درون اردويي، تغذيه مناسب، زمينه حضور در تورنمت ها و برپايي ديدارهاي تداركاتي و معاينه و درمان پزشكي هم اكنون در اولويت كاري مسئولان كميته و سازمان قرار گرفته كه در بازديد از اردوها و نشست با مسئولان و كادر فني تيم ها مطرح و هماهنگ مي شود.
در همين رابطه بهرام افشارزاده دبير كل كميته ملي المپيك در ادامه بازديدهاي دوره اي خود، از اردوي تيم هاي ملي كشتي آزاد و فرنگي كه طي روزهاي آينده راهي مسابقات جهاني مسكو خواهند شد، بازديد كرد.
وي در اين ديدار ضمن تماشاي تمرينات اردونشينان كشتي با مربيان و مسئولان اردو در خصوص وضعيت آمادگي ملي پوشان و برنامه ريزي هاي صورت گرفته براي آماده سازي مجدد ملي پوشاني كه مي بايست بعد از جهاني در گوانگجو نيز حضور يابند بحث و گفت و گو كرد.
وي در ادامه حضور خود در مجموعه ورزشي آزادي تهران از اردوي تيم هاي ملي دوچرخه سواري و تيراندازي نيز بازديد كرد و با مربيان و ورزشكاران اين رشته ها نيز ديدار داشت.
دبير كل كميته ضمن بحث و تبادل نظر با كادر فني تيم ملي در خصوص وضعيت آماده سازي اردونشينان اظهار داشت: خوشبختانه مكان ويژه فدراسيون تيراندازي بسيار مدرن و پيشرفته است و جا دارد با توجه به زحماتي كه هاشمي براي رشد و توسعه اين ورزش مي كشد از ايشان تشكر كرد.
انتهاي پيام/
















