افشارزاده از اردوي تيمهاي ملي كشتي آزاد وفرنگي بازديد كرد
ورزش. كشتي. افشارزاده
تهران - دبير كل كميته ملي المپيك كشورمان در آستانه اعزام به بازيهاي آسيايي ۲۰۱۰گوانگ ژو از اردوي تيمهاي ملي كشتي آزاد و فرنگي بازديد كرد به گزارش روز يكشنبه ايرنا، بازديد بهرام افشارزاده از اردوي تيمهاي ملي كشتي آزاد و فرنگي كشورمان در حالي انجام شد كه اين دو تيم به زودي راهي رقابتهاي جهاني ۲۰۱۰مسكو خواهند شد.
وي در اين ديدار با تماشاي تمرينات اردونشينان كشتي، با مربيان و مسئولين اردو نيز در مورد وضعيت آمادگي ملي پوشان و برنامه ريزيهاي صورت گرفته براي آمادهسازي مجدد ملي پوشاني كه بايد بعد از مسابقات جهاني ۲۰۱۰ مسكو در گوانگ ژو نيز حضور يابند، بحث و گفت و گو كرد.
به گفته دبير كل كميته ملي المپيك هر چه به زمان برپايي بازيهاي آسيايي ۲۰۱۰گوانگ ژو نزديكتر ميشويم، دغدغه و حساسيت مسئولين سازمان ورزش و كميته ملي المپيك در مورد هر چه بهتر برگزار شدن اردوهاي آمادهسازي تيم هاي ملي كشورمان نيز بيشتر ميشود تا طي آن اعضاي كاروان اعزامي به اين دوره از بازيها با آمادگي كامل روحي و رواني در گوانگ ژو حضور يابند.
اين دوره از بازيها از ۲۱آبان تا ۶آذرماه در ۴۲رشته ورزشي برگزار مي شود كه كاروان ورزشي كشورمان نيز با حدود ۳۰۰ورزشكار در اين دوره از بازيها حضور مييابد.
افشارزاده يادآور شد: كنترل برنامه اردوهاي آمادهسازي اين تعداد ورزشكار ،تامين بودجه و رفع مشكلات درون اردويي، تغذيه مناسب، زمينه حضور در تورنمنتها و برپايي ديدارهاي تداركاتي و معاينه و درمان پزشكي نمايندگان كشورمان هم اكنون در اولويت كاري مسئولين كميته و سازمان قرار گرفته است افشارزاده پس ازبازديد از تمرينات آزاد و فرنگي كاران كشورمان در خانه كشتي، از اردوي تيمهاي ملي دوچرخه سواري و تيراندازي نيز بازديد كرد.
















