قبل از هفته پنجم لیگ برتر؛یحیی گلمحمدی با بازیکنان صبا خداحافظی کرد/ اختلاف نظر با چند نیمکتنشین!
به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که تنها چهار هفته از رقابتهای لیگ دوازدهم سپری شده است، یحیی گل محمد سرمربی تیم فوتبال صبای قم در پایان تمرین امروز سه شنبه این تیم با بازیکنانش خداحافظی و اعلام کرد شاید دیگر آنها را نبیند.
در این مورد گفته می شود او به خاطر برخی اتفاقات از ماندن در قم و هدایت تیم فوتبال صبا راضی نیست و تصمیم گرفته استعفای کتبی اش را به مسئولان این باشگاه ارائه کند. گل محمدی با چند بازیکن صبا بر سر نیمکت نشینی اختلاف پیدا کرده و به دنبال جدال لفظی که با آنها داشته تصمیم به خداحافظی گرفته اما رمضانبیگی با این استعفای او مخالفت کرده است.
ملکی مدیر رسانه ای تیم فوتبال صبای قم در این مورد به خبرنگار مهر گفت: شاید این یک شوک روانشناسی باشد که برخی مربیان به بازیکنانشان وارد می کنند که بتوانند با انگیزه بیشتری در ادامه رقابتهای لیگ برتر حضور پیدا کنند.
وی در پاسخ به این پرشس که مگر صبا نتایج بدی گرفته که نیاز به شوک داشته باشد گفت: به هر حال ممکن است آقای گل محمدی از برخی اتفاقات ناراحت باشند اما قرار است فردا درتمرینات شرکت کنند و بعید می دانم مشکلی برای ادامه همکاری با صبای قم وجود داشته باشد.
















