برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نایب قهرمان المپیک لندن برای درمان آسیب دیدگی به آلمان می‌رود

دارنده مدال نقره رقابتهای تکواندو المپیک 2012 لندن برای مداوای پای آسیب دیده خود بزودی راهی آلمان می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقری معتمد که در بازیهای المپیک 2012 لندن با کسب سه پیروزی و یک شکست موفق به کسب مدال نقره شد تا سه هفته آینده برای درمان پای آسیب دیده خود به آلمان سفر می کند.

معتمد در جریان اردوی تدارکاتی تیم ملی در کره جنوبی که قبل از اعزام به لندن انجام شد از ناحیه رباط پای راست دچار آسیب دیدگی شد. وی در المپیک با آسیب دیدگی مبارزه کرد و با شکست سه حریف خود از آفریقای مرکزی ، افغانستان و برزیل راهی فینال شد و در نهایت به  مدال نقره دست یافت.

این تکواندوکار تهرانی در نظر دارد پس از مشورت با چند پزشک  داخلی، راهی آلمان شود تا با پزشکان آن کشور نیز مشورت کرده و سپس بهترین تصمیم را اتخاذ کند. در صورتی که پزشکان رای به عمل جراحی بدهند، این تکواندوکار ملی پوش کشورمان باید رباط پاره پای راست خود را به تیغ جراحان بسپارد.


تاریخ: 1391/6/1
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: