برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش خبرنگار مهر از لندن/قراگوزلو: شنانی فرصت جبران داشت اما زود تسلیم شد/ جودو ورزش لحظه‌هاست

سرمربی تیم ملی جودوی پارالمپیک ایران پس از شکست علی شنانی در رقابت‌های جودوی پارالمپیک 2012 لندن گفت: این جودوکار فرصت جبران داشت اما ترجیح داد که به کار خود ادامه ندهد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، محمدعلی شنانی صبح امروز جمعه در سالن اکسل شهر لندن مقابل "دیمیتری سولووی" از اوکراین شکست خورد. این مسابقه در وزن 73- کیلوگرم مسابقات جودوی پارالمپیک 2012 لندن برگزار شد.

ناصر قراگوزلو در ارتباط با این مبارزه به خبرنگاران گفت: ما حریف خود را می‌شناختیم و شنانی در مسابقات جهانی ترکیه با وی مبارزه کرده بود. جودوکار ما در آن مسابقه در وقت طلایی به حریف اوکراینی خود باخته بود.

وی در ادامه افزود: ما شنانی را نسبت به شگردهای حریف اوکراینی آگاه کرده بودیم اما در این مبارزه متاسفانه او شکست خورد و فکر می‌کنم دچار اشتباه شد.

مربی تیم ملی جودو نابینایان و کم بینایان در ادامه با اشاره به حذف سعید رحمتی در روز اول مسابقات و شکست شنانی افزود: جودو ورزش لحظه‌هاست و قابل پیش بینی نیست. جودوکار باشد ششدانگ باشد و من اعتقاد دارم شنانی فرصت جبران داشت اما از آنجا که دست او دچار کشیدگی شده بود و شاید ادامه مبارزه به سلامتی‌اش لطمه می‌زد از کار دست کشید.

وی در خاتمه تصریح کرد: باید تایید کنم که شکست رحمتی در عملکرد جودوکار وزن 73- کیلوگرم کشورمان بی تاثیر نبود، چرا که آن پیروزی می‌توانست چراغ اول را روشن کند.

چهاردهمین دوره بازی‌های پارالمپیک لندن از  8 تا 18 شهریور برگزار می‌شود. ایران با 79 ورزشکار در 13 رشته ورزشی در این مسابقات شرکت کرده است.


تاریخ: 1391/6/10
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: