گزارش خبرنگار مهر از لندن/الله مانی: بازی با هلند گره خورده بود/ با آرژانتین نمایش بهتری خواهیم داشت
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، امین الله مانی پس از پیروزی 4 بر یک عصر امروز شنبه تیم فوتبال هفت نفره ایران برابر هلند ضمن بیان این مطلب افزود: بعد از اینکه در نیمه اول توانستیم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم، به خاطر مصدومیت یکی از بازیکنانمان در نیمه دوم کمی با احتیاط بازی کردیم.
وی با بیان اینکه در دیدار برابر هلند بازی گره خورده گفت خاطرنشان کرد: ما در نیمه دوم این دیدار نتوانستیم نمایش خوبی داشته باشیم اما قول می دهیم که در دیدار روز دوشنبه برابر آرژانتین نمایش بهتری ارائه کنیم و روانتر از دیدار امروز بازی کنیم.
الله مانی شرایط حاکم بر اردوی تیم فوتبال هفت نفره ایران در بازی های پارالمپیک را مثبت ارزیابی کرد و گفت: رقیب اصلی ما برای رسیدن به عنوان قهرمانی تیم روسیه است که امیدواریم بتوانیم با عبور از سد همه رقیبان به عنوان قهرمانی این دوره از بازیها دست پیدا کنیم.
چهاردهمین دوره بازیهای پارالمپیک لندن از 8 تا 18 شهریورماه به میزبانی لندن برگزار میشود. کاروان ورزش ایران با 79 ورزشکار جانباز و معلول در 13 رشته ورزشى (10 رشته جانبازان و معلولان و 3 رشته نابینایان و کمبینایان) با شعار "توکل، تلاش، میثاق با شهدا" در این دوره از بازیها شرکت کرده است.
















