برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

یک بازیکن خارجی در نیم فصل از استقلال جدا می‌شود/ جذب یک خارجی دیگر

جدایی یکی از بازیکنان خارجی تیم فوتبال استقلال قطعی به نظر می‌رسد و این در حالی است که مدیران استقلال از هم اکنون به دنبال جانشین مناسبی برای این بازیکن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، در فهرست تیم فوتبال استقلال چهار بازیکن خارجی به نام‌های فابیو جانوآریو(33 ساله - برزیل)، رودریگو توسی (29 ساله - برزیل)، جی لوید ساموئل (31 ساله - ترینیداد و توباگو) و لیام ردی (31 - استرالیا) دیده می‌شود.

در 6 دیدار گذشته تیم فوتبال استقلال در لیگ برتر از جمع چهار بازیکن لیگ برتری این تیم تنها فابیو جانوآریو فرصت حضور در میدان را پیدا کرده و سه بازیکن دیگر کمتر مورد توجه امیر قلعه نویی قرار گرفته‌اند.

از این جمع چهار نفره به احتمال فراوان تا تعطیلات نیم فصل یک بازیکن جدا خواهد شد که با شرایط موجود احتمال جدایی لیام ردی و ساموئل بیش از دو بازیکن خارجی دیگر است. ردی و ساموئل از نیمکت نشینی ناراحت هستند و از مسئولان باشگاه درخواست کرده‌اند با جدایی آنها موافقت کنند.

براساس این گزارش، فتح الله زاده جدایی یک بازیکن از تیم استقلال را تایید کرده اما نامی از این بازیکن نیاورده است.

در صورت جدایی یکی از بازیکنان خارجی تیم فوتبال استقلال یک بازیکن دیگر جانشین او خواهد شد. با توجه به عملکرد نه چندان خوب مهاجمان استقلال در هفته‌های اخیر احتمال دارد یک بازیکن خارجی که پست تخصصی‌اش بازی در پست مهاجم است به جمع آبی پوشان بپیوندد.


تاریخ: 1391/6/14
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: