برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رحیمی در گفتگو با مهر:سهمیه‌ها را از دست بدهیم بهتر از سندسازی است/ منتظر رای فیفا هستیم!

مدیرعامل سپاهان هدف تیم فوتبال این باشگاه را بالا بردن بیشتر امتیاز ایران دانست و گفت: خودمان می‌دانیم سندسازی می‌کنیم اما به نظرم باید مشکلات را بصورت زیربنایی برطرف کنیم، حتی اگر سهمیه‌های خود را از دست بدهیم.

علیرضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با ابراز رضایت از اردوی آماده‌سازی تیم فوتبال سپاهان در امارات ضمن بیان مطلب فوق گفت: در این اردو بازی تدارکاتی خوبی را هم با تیمی از کویت برگزار کردیم و در مجموع کرانچار از این اردو بسیار راضی بود.

وی افزود: به هر حال ما برنامه ریزی‌های منسجمی انجام دادیم تا امسال در مسابقات لیگ و رقابت‌های آسیایی به عنوان نماینده ایران نتایج خوبی را کسب کنیم. ضمن اینکه در آسیا نیز همچنان در لیگ قهرمانان آسیا حضور داریم و هدف‌مان صعود به مراحل پایانی و بالا بردن بیشتر امتیاز ایران است.

مدیرعامل باشگاه سپاهان همچنین تصریح کرد: باید امسال به سپاهان به عنوان تیمی ملی توجه شود که خوشبختانه تا امروز حمایت‌های لازم از تیم ما صورت گرفته و مشکلی پیش رو نداریم. امیدواریم در نحستین گام تیم الاهلی عربستان را شکست داده و به جمع 4 تیم برتر آسیا صعود کنیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت شکایت این باشگاه از سزار هم تاکید کرد: منتظر رای فیفا هستیم، البته باشگاه برزیلی هم باشگاه قدرتمندی است که در فیفا نفود دارد ولی ما هم مسیر قانونی خود را طی کرده و در پی احقاق حق باشگاه هستیم.

رحیمی اتحادیه فوتبال را بازوی قدرتمند فدراسیون جهت حل مشکلات باشگاه‌ها دانست که با برنامه‌های آن باشگاه‌ها می‌توانند جایگاه مشخصی خود را در فوتبال بدست آورند و ادامه داد: امروز باشگاه‌ها به صورت فردی اداره می‌شوند و اگر فردا مدیرعاملی اعلام کند، تیم فوتبال نمی‌خواهد کسی کاری انجام نمی‌دهد زیرا مسائل قانونمند و طبق برنامه‌ریزی پیش نمی‌‍رود.

" تا زمانی که دولت و مجلس جایگاهی برای باشگاه‌ها مشخص نکند، همین مشکلات را داریم". وی با بیان این مسئله افزود: باشگاه‌ها پایه و اساس ورزش جهان هستند، به همین دلیل باید مدیران اتحادیه با مسئولان تصمیم‌گیری کشور از جمله نمایندگان مجلس نشست‌هایی داشته باشند تا قوانینی برای تدوین جایگاه واقعی باشگاه‌ها وضع شود. همچنین در زمینه خصوصی‌‎سازی باشگاه‌ها و حل مشکلات مالیاتی آنها هم قوانینی اجرایی تصویب شود.

مدیرعامل باشگاه سپاهان در خصوص جمله "هیچ باشگاهی‌ ایران در حال حاضر نمی‌تواند پروانه حرفه‌ای شدن دریافت کند و خودمان می‌دانیم که سندسازی می‌کنیم" که در نشست اتحادیه فوتبال مطرح کرد، گفت: به نظرم باید مشکلات را بصورت زیربنایی برطرف کنیم، حتی اگر امروز سهمیه‌های خود را از دست بدهیم اما در آینده با داشتن زیرساخت‌های مناسب، به کسب سهمیه‌های بیشتر و موفقیت‌های تیم‌های خود در رده ملی و باشگاهی اطمینان خواهیم داشت.


تاریخ: 1391/6/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: