برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

علیرضا رضایی:جام مدوید میدان خوبی برای تجربه اندوزی آزادکاران است

مربی تیم کشتی آزاد گفت : تورنمنت بین‌المللی مدوید یکی از رقابت‌های معتبر و بین المللی کشتی در سطح دنیاست که آزادکاران جوان را برای کسب تجربه به این رقابت‌ها اعزام می کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رضایی با بیان این مطلب افزود: جام مدوید از بهترین تورنمنت های بین المللی کشتی است که همیشه با حضور تیم های مطرحی از روسیه و همچنین کشورهای صاحب نامی همچون اوکراین و گرجستان در سطح بالایی برگزار می‌شود.

نایب قهرمان المپیک 2004 آتن با اشاره به اینکه تیم ایران در این سالها هرگز در این رقابت‌ها شرکت نکرده، اظهار داشت: تیم ایران در این مسابقات شرکت می‌کند تا کادر فنی تیم ملی به نفرات جوان و آزادکاران دوم و سوم اردوی آماده سازی هم میدان داده باشد.

وی ادامه داد: مطمئنا این کشتی گیران کم تجربه می توانند در مصاف با رقبای طراز اول دنیا و کشتی گیران صاحب سبک و کلاس خارجی به خوبی تجربه اندوزی کنند و برای حضور در مسابقات مهم آبدیده شوند.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: تمرینات تیم اعزامی زیر نظر کادر فنی در خانه کشتی و سالن جهانبخت توفیق برگزار می‌شود.

آزادکاران منختب کشورمان برای حضور در جام الکساندر مدوید بامداد روز 22 شهریورماه راهی مینسک پایتخت بلاروس می‌شود.ترکیب این تیم به شرح زیر است:

55 کیلوگرم: محمد طهماسبی زاده – علی پیرزاده(تهران)
60 کیلوگرم: آرش دنگسرکی (مازندران)
66 کیلوگرم: محمد نادری(زنجان)
74 کیلوگرم: مصطفی حسین خانی(تهران) ایمان محمدیان(مازندران)
84 کیلوگرم: حسن رحیمی(تهران)
96 کیلوگرم: عباس طحان(مازندران) الیاس بختیاری(تهران)
120 کیلوگرم: اصغر لاغری(تهران) جابر صادق زاده(مازندران)
سرمربی: محمد طلایی
مربی: علی اکبر دودانگه – عقیل حیدری


تاریخ: 1391/6/20
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: