اطلاعیه مهم مربیان – فرم اطلاعات فردی مربی
به اطلاع می رساند با هدف ارتقاء کیفی ، تسریع و تسهیل در سیستم ثبت اطلاعات و سوابق مربیان از این پس” فرم اطلاعات فردی مربیان” جایگزین فرم ۴ برگی می گردد، لذا منبعد نیازی به مکاتبه از سوی هیئت استان برای دریافت فرم نمی باشد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تنیس بر این اساس هیئتهای استانی و مربیان شرکت کننده در دوره های مختلف مربیگری می توانند این فرم را از روی سایت فدراسیون چاپ نموده و مطابق دستور العمل زیر اقدام نمایند.
۱ – شرکت کنندگان در دوره های مربیگری درجه۳: پس از گذراندن دوره های تخصصی و عمومی مربیگری و قبولی در کلیه آزمونها و همچنین گذراندن دوره کار آموزی و تکمیل ،ارسال و تائید فرم کار آموزی از سوی کمیته آموزش می بایست “فرم اطلاعات فردی” را از روی سایت فدراسیون چاپ و تکمیل نموده و به انضمام مدارک قید شده در فرم از طریق هیئت استان به کمیته آموزش فدراسیون پست یا تحویل نمایند.
۲ – مربیان شرکت کننده در دوره های مربیگری درجه ۲و ۱ : پس از گذراندن دوره مربوطه و قبولی در کلیه آزمونهای مربوطه می بایست فرم اطلاعات فردی را از روی سایت فدراسیون چاپ و تکمیل نموده و به انضمام مدارک قید شده در فرم از طریق هیئت استان به کمیته آموزش فدراسیون پست یا تحویل نمایند.
تذکر مهم: از این پس با هدف ارتقاء سطح دقت روال کاری فدراسیون ، از سوی کمیته آموزش به هر مربی “کد شناسایی مربی” داده خواهد شد که در کلیه اوراق ، فرم ها، کارت شناسایی، گواهینامه ها و سایر موارد درج خواهد شد. داشتن این کد و استفاده از آن توسط مربی، هیئت و فدراسیون دسترسی به اطلاعات و شناسایی مربیان را در سر تا سر کشور تسهیل خواهد نمود.
فرم اطلاعات فردی مربی: form
















