برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش تمرین امروز آبی پوشان/مصدومیت صادقی و بازگشت مربی از آمریکا/ استقلالی‌ها پیگیر برکناری کی‌روش

تمرین عصر چهارشنبه تیم فوتبال استقلال در شرایطی برگزار شد که برخی بازیکنان این تیم پیگیر شایعه برکناری سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال که خود را برای حضور در ادامه رقابت های لیگ برتر آماده می کند، عصرامروز چهارشنبه تمریناتش را در کمپ مرحوم ناصر حجازی پیگیری کرد. امیرقلعه نویی در این تمرین چند دقیقه ای برای بازیکنانش صحبت کرد و سپس مرور کارهای تاکتیکی در دستور کار قرار گرفت. در این تمرین امیرحسین صادقی دچار مصدومیت شد و زودتر از دیگران زمین را ترک کرد.

مجید صالح دستیار امیر قلعه نویی نیز که برای گذراندن تعطیلات راهی آمریکا شده بود، از امروز به تمرینات استقلال بازگشت و بر امور بازیکنان نظارت داشت. براساس تصمیم کادر فنی تمرین روز پنجشنبه استقلال بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار خواهد شد.

نکته جالب تمرین امروز استقلال به پیگیری اخبار و شایعات پیرامون برکناری کارلوس کی روش توسط بازیکنان مربوط می شد که برخی از آنها این موضوع را به طور جدی دنبال می کردند و از دیگران جویای آخرین اخبار بودند.


تاریخ: 1391/6/22
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: