برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رویانیان در تمرین پرسپولیس حاضر شد/ بازگشت علی‌عسگر به تمرینات گروهی

تیم فوتبال پرسپولیس اولین تمرین خود را پس از تساوی برابر نفت تهران با حضور مدیرعامل باشگاه برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  محمد رویانیان پس از شروع تمرین امروز سه شنبه پرسپولیس، در مجموعه ورزشی درفشی‌فر حاضر شد و در پایان با اعضای تیم جلسه‌ای را برگزار کرد. این جلسه حدود 40 دقیقه به طول انجامید.

بازیکنان پرسپولیس در تمرین امروز به سه گروه تقسیم شدند. دروازه بان‌ها زیر نظر "احمد ناجی" تمرین کردند. بازیکنانی که در بازی با نفت تهران در ترکیب اصلی بودند، برنامه ریکاوری را انجام دادند که به دویدن سبک و سپس سپک تاکرا اختصاص داشت.

دیگر بازیکنان پرسپولیس تمرین سنگین‌تری انجام دادند. دویدن و کار با وزنه در سالن بدنسازی از برنامه‌های این گروه از بازیکنان بود. حمیدرضا علی‌عسگر، بازیکن پرسپولیس هم که مدتی در تمرینات گروهی حضور نداشت، پس از صحبت با سرپرست تیم و کادر فنی در تمرینات گروهی سرخپوشان شرکت کرد.


تاریخ: 1391/6/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: