برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

لیگ کشتی کشور/تیم ثامن الحجج قهرمان کشتی آزاد باشگاههای کشور شد

ساری - خبرگزاری مهر: تیم ثامن الحجج(ع) خراسان رضوی با برتری مقابل تیم موسسه فردوسی مازندران، در دیدار نهایی دسته یک کشتی آزاد باشگاههای ایران جام خلیج فارس به مقام قهرمانی این مسابقات دست یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم های موسسه مالی و اعتباری فردوسی مازندران و ثامن الحجج خراسان رضوی برای کسب مقام قهرمانی دسته یک کشتی آزاد باشگاههای کشور در حضور بیش از هزار نفر از تماشاچیان سالن ورزشی شهید سجودی بابل به مصاف هم رفتند که تیم ثامن موفق شد با نتیجه 6 بر2 تیم فردوسی مازندران را شکست داد و جام قهرمانی را بالای سر برد.

در دیدار رده بندی مسابقات دسته یک کشتی آزاد باشگاههای ایران ،عصرجمعه تیم باشگاه مقیمی بابل به مصاف تیم فولاد ماهان سپاهان اصفهان رفت و در بازی یکطرفه میهمان خود را با نتیجه 6 بر2 شکست داد و مقام سومی این مسابقات را کسب کرد.

تیم مقیمی بابل در حالی مقام سومی مسابقات لیگ دسته یک کشتی آزاد باشگاههای ایران را کسب کرده بود که برابر تیم موسسه مالی و اعتباری فردوسی مازندران در مرحله نیمه نهایی این مسابقات به تساوی  4 بر4 دست یافتند اما تیم فردوسی با شرایط با رای داوران و قانون جدید در این مسابقات برنده اعلام شد.

تیم ثامن الحجج(ع) خراسان رضوی، هفت بر یک تیم  فولاد ماهان سپاهان اصفهان را مغلوب و در دیدار نهایی مسابقات حاضر شد.



از دقایقی قبل هم مراسم اهدای جام قهرمانی و جوایز به تیم های اول تا سوم مسابقات آغاز شده است.

مرحله نیمه نهایی لیگ دسته یک کشتی آزاد باشگاه های کشور روز جمعه با حضور تیم‌ های فردوسی مازندران، فولاد ماهان اصفهان، باشگاه مقیمی بابل و ثامن الحجج (ع) خراسان رضوی در سالن ورزشی شهید سجودی بابل برگزار شد.

سال گذشته مرحله نهایی مسابقات لیگ دسته یک کشتی آزاد باشگاه های کشور به میزبانی تیم آسانسور مازندران در ساری برگزار شده بود.


تاریخ: 1391/6/31
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: