"ریکاردو سا پینتو" از اسپورتینگ لیسبون اخراج شد
باشگاه فوتبال اسپورتینگ لیسبون به دلیل کسب نتایج ضعیف، "ریکاردو سا پینتو" را از سمت مربیگری این تیم برکنار کرد.
امانت داری
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال اسپورتینگ لیسبون پنج شنبه شب با نتیجه 3 بر صفر در چارچوب رقابت های لیگ اروپا مقابل "ویدتون" شکست خورد.
پینتو هشت ماه پیش به سمت مربیگری تیم فوتبال اسپورتینگ لیسبون منصوب شد اما در حال حاضر این تیم پنج امتیاز کمتر نسبت به تیم فوتبال بنفیکا دارد.
در بیانیه ای که بر روی سایت باشگاه اسپورتینگ لیسبون منتشر شده، آمده است: باشگاه فوتبال اسپورتینگ لیسبون از "ریکاردو سا پینتو" در کسوَت یک طرفدار، کارمند و سهامدار حرفه ای تشکر می کند و تاکید می کند که وی در سمت مربی تیم، فداکاری بسیاری از خود نشان داده است.
سا پینتو 54 بازی برای تیم پرتغال انجام داده و همچنین با پیراهن اسپورتینگ لیسبون 300 بازی انجام داده است. وی از تیم ب اسپورتینگ هدایت تیم اصلی را بر عهده گرفته بود.
امانت داری
تاریخ: 1391/7/15
موضوع: ورزش جهان
نظر: 0
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ، ، ،
















