برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نمازیان به مهر خبر داد:حضور 6 تیم در لیگ کشتی آزاد قطعی شد/ دو تیم دیگر هم در راه هستند

سرپرست کمیته لیگ فدراسیون کشتی از انجام اقدامات قانونی و حضور قطعی 6 تیم در رقابت‌های لیگ کشتی آزاد خبر داد.

عباس نمازیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: پس از تمدید مهلت ثبت نام تیم‌های شرکت کننده در رقابت‌های لیگ کشتی آزاد امسال، شاهد اقدامات جدی‌تری از سوی باشگاه‌ها بودیم که خوشبختانه تا به امروز حضور 6 تیم در این پیکارها قطعی شده است.

وی تصریح کرد: تا امروز جمعه حضور تیم‌های ثامن الحجج (ع) سبزوار، فولاد ماهان اصفهان، صدرای داماش بابل، پرسپولیس جویبار، صدرای زیرآب و سایپای شمال در رقابت‌های لیگ کشتی آزاد امسال قطعی شده و تیم‌های اکسیر بروجرد و گاز مازندران نیز بزودی با انجام اقدامات لازم به جمع این تیم‌ها ملحق خواهند شد. همچنین در تلاشیم تا زمینه حضور تیم نفت را نیز در لیگ امسال مهیا کنیم که رایزنی‌های لازم برای انجام این کار همچنان ادامه دارد.

سرپرست کمیته لیگ فدراسیون کشتی ادامه داد: پیکارهای لیگ کشتی آزاد را حداقل با هشت تیم از اواخر آذرماه استارت خواهیم زد که امیدوارم این رقابت‌ها بتواند کمک فنی و مالی خوبی برای مربیان و کشتی گیران کشورمان محسوب شود. مطمئنا رقابت‌های لیگ را نمی‌توان با هیچ آوردگاه داخلی همچون رقابت‌های قهرمانی کشور یا انتخابی تیم ملی همسان دانست، چراکه لیگ عرصه‌ای برای شکوفایی جوانان و حضور پرشور و هفتگی تماشاگران در سالن مسابقات که به واقع شور حال خاصی را در کالبد کشتی کشور به وجود می‌آورد.

به گفته نمازیان با توجه به اعلام آمادگی این تیمها برای حضور در رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد ، مراسم قرعه کشی پیکارها بلافاصله بعد از پایان مهلت اعلام شده(10 آذرماه) برگزار می‌شود.


تاریخ: 1391/7/21
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: