برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رونالدو به باشگاه صدتایی‌ها پیوست

جام جم آنلاین: کریستیانو رونالدو سه شنبه شب با حضور در دیدار برابر ایرلند شمالی صدمین بازی خود را برای تیم ملی فوتبال پرتغال به انجام رساند.

تیم فوتبال پرتغال سه شنبه شب در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل با نتیجه یک بر یک در دیداری خانگی مقابل ایرلندشمالی متوقف شد.

رونالدو با حضور در این دیدار صدمین بازی خود با پیراهن تیم ملی پرتغال را تجریه کرد و پس از لوکاس پودولسکی از تیم فوتبال آلمان به عنوان جوان ترین بازیکن فوتبال اروپا لقب گرفت که به باشگاه صدتایی ها می پیوندد.

مهاجم تیم فوتبال رئال مادرید اولین بار با پیراهن تیم ملی پرتغال در تاریخ 20 اوت سال 2003 مقابل قزاقستان به میدان رفت. وی در ابتدا به عنوان جایگزین لوییز فیگو وارد میدان می‌شد.

رونالدو گفت: از تمام کسانی که در ورزشگاه‎ها حضور پیدا کردند و مرا تشویق کردند تشکر می‌کنم. باید بگویم من فقط با ذهنیت پیروزی وارد میدان می‌شوم.

تاریخ: 1391/7/26
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: