برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حاشيه ديدار پرسپوليس و نساجي مازندران

تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و نساجي مازندران بعدازظهر امروز يكشنبه در ديداري تداركاتي به مصاف يكديگر رفتند.

‌تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و نساجي مازندران در چارچوب ديداري دوستانه از ساعت 17 امروز در ورزشگاه شركت واحد به مصاف يكديگر رفتند كه اين ديدار با حواشي‌ زير پيگيري شد.

به گزارش فارس* حدود 30 هوادار مازندراني امروز در ورزشگاه شركت واحد حضور پيدا كردند و با داشتن پرچم‌هاي سفيدرنگ تيم نساجي مازندران را تشويق كردند. آنها در بدو ورود شيث رضايي به زمين بازيكن مازندراني پرسپوليس را نيز با تشويق‌هايشان مواجه كردند.

* در ابتداي بازي علي دايي و يحيي گل محمدي سرمربي نساجي برخورد بسيار صميمي با يكديگر داشتند. دايي ضمن خوشامد‌گويي به گل‌محمدي از تيم نساجي مازندران بعنوان يك تيم مردمي و خوب ياد كرد.

* قبل از شروع بازي حبيب هوشيار بازيكن سابق سايپا به ديدار دايي آمد و از او رخصت گرفت. همچنين فشنگچي نيز به طرف يحيي گل‌محمدي رفت و از او اجازه بازي كردن گرفت.

* حدود 60 هوادار پرسپوليسي‌ حضور دارند و پس از اينكه ديدند مازندراني‌ها به شدت تيم خود را تشويق مي‌كنند اقدام به تشويق بازيكنان پرسپوليس كردند.

* خبرنگاراني كه قصد پوشش خبري بازي دوستانه امروز را داشتند باز هم با برخورد بسيار زننده ماموران شركت واحد در بدو ورودشان به ورزشگاه مواجه شدند.

ماموران شركت واحد اعلام كردند به خاطر مسائل امنيتي خبرنگاران به راحتي نمي‌توانند وارد ورزشگاه شوند. اين اتفاق در حالي رخ داد كه در چند وقت اخير همواره خبرنگاران اين مشكل را داشته‌اند و متاسفانه هيچ مسئولي از شركت واحد و باشگاه پرسپوليس آنرا پيگيري نمي‌كند.
* حسين بادامكي به دليل مصدوميت در حاشيه بازي امروز اختصاصي بازي كرد.

* علي دايي در ابتداي بازي به مدت 15 دقيقه براي شاگردانش صحبت كرد.

* تركيب پرسپوليس در نيمه اول: رحمان احمدي، رضا نور محمدي، پروين، شكوري، باقري، حلافي، فشنگچي، تياگو، رضايي، مازيار زارع و عليرضا محمد.

با گذشت زمان، هواداران پرسپوليس در زمين شركت واحد بيشتر شدند و به حدود 200 نفر رسيدند.

* دايي در نيمه دوم اعتراض شديدي به داوري داشت. او اعتقاد داشت كه دو پنالتي براي آنها نگرفته است.

* محمد پروين يكي از آماده‌ترين روزهاي خود را سپري كرد كه مورد تشويق دايي قرار گرفت.

*‌ كريم باقري در بازي امروز در نقش مهاجم به ميدان رفت.

* اميرحسين فشنگچي از ناحيه كمر دچار مصدوميت شد كه باعث شد زمين را ترك كند.

* در انتهاي بازي حبيب كاشاني در محل زمين شركت واحد حضور پيدا كرد و با بازيكنان پرسپوليس و نساجي مازندران به گرمي برخورد نمود.

تاریخ: 1389/6/14
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: