برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با تدارك مراسمي باشكوهناپل پنجاهمين سالگرد تولد مارادونا را جشن مي‌گيرد

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لاناسيون، ناپلي‌ها براي قدرداني از زحمات ديگو مارادونا، قصد دارند مراسم جشن تولد او را در تاريخ 30 اكتبر (8 آبان ماه 1389) برپا سازند.
با توجه به هماهنگي‌هاي لازمه با اين چهره 49 ساله كه در جام‌جهاني 2010 هدايت تيم كشورش را برعهده داشت، قرار است در اين ضيافت ديداري بزرگ با حضور جمعي از دوستان و همبازيان قديم وي انجام شود و خود وي نيز در ورزشگاه سان‌پائولو به بازي بپردازد.
تهيه كيك تولدي بزرگ و منقوش به تصاوير مختلف اين چهره از ايام كودكي تا بزرگسالي، پخش فيلم تمام دوران زندگي ورزشي وي و برنامه‌هاي موسيقي زنده، از ديگر تدابيري است كه ناپلي‌ها براي اين منظور در نظر گرفته‌اند.
اين چهره، 49 سال قبل در شهر لانوس چشم به جهان گشود. وي كه از همان سنين كم استعداد زيادي در فوتبال داشت، در 9 سالگي با تيم محلي روخا با الفباي اين رشته آشنا شد‌. وي سپس به باشگاه لوس سبوليتاس رفت و در سال 1975 كه 15 سال بيشتر نداشت، بازيكني قابل اعتنا شد.
وي بازي در تيم‌هاي آرجتينوس جونيورز را تجربه كرد و بعد به بوكاجونيورز ملحق شد. وي در سال 1982 راهي بارسلونا اسپانيا شد و دو سال در آن بازي كرد. آنگاه از سال 1984 تا 1991 براي ناپل ايتاليا 188 بازي انجام داد و 81 گل نيز زد.
سويا اسپانيا، نيوولز اولد بويز و بوكا جونيورز تيم‌هاي بعدي او تا زمان آويختن كفش‌ها بودند.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/14
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: