شيث: همه ايران ميدانند چرا دعوت نميشوم
شيث رضايي يكي از پرحاشيهترين مدافعان پرسپوليس در سالهاي اخير بوده كه البته در اين فصل سعي كرده سراغ حاشيه نرود. او معتقد است كه شايسته دعوت شدن به تيم ملي است ولي فعلا از ليست افشين قطبي دور مانده است. شيث در مورد اين موضوع و شرايط پرسپوليس مصاحبهاي را با سايت گل انجام داد كه حرفهايش را ميخوانيد.
*وضعيت پرسپوليس چطور است؟
همه چيز خوب است. در اين وقفهاي كه در ليگ افتاد اردوي در مشهد داشتيم و تيمي كه هدفش قهرماني است حتي اگر ليگ 10بار هم تعطيل شود، خودش را از هدفي كه دارد دور نخواهد كرد. ما براي قهرماني جلو ميرويم.
*در مورد بازي با پاس همدان صحبت كن؟
بازي بسيار سخت و مهمي است. ما حريف را دست كم نميگيرم و براساس آناليز كادرفني و پي بردن به نقاط ضعف و قوت حريف مقابل پاس قرار خواهيم گرفت و مطمئن باشيد با برنامه بازي خواهيم كرد.
*پاس را از لحاظ فني چطور ميبينيد؟
تيمي كه ملاحي مديرعامل و مديرروستا سرمربياش است قطعا بايد تيم خوبي باشد. آنها انگيزه زيادي دارند واين كار ما را سخت ميكند.
*نتيجه را پيشبيني ميكني؟
اگر خدا بخواهد ميبريم و دوباره صدرنشين ميشويم.
*از شرايط خودت راضي هستي؟
پس از چند هفته نيمكتنشيني مقابل شاهين بوشهر بازي كردم و در بازي با فولاد وضعيتم خيلي بهتر شد. هنوز آن چيزي كه خودم ميخواهم نيستم ولي تا يكي، دو هفته ديگر به شرايط صددرصد ايدهآل ميرسم.
*بازي تيم ملي را ديدي؟
خير، نبودم كه ببينم!
*در مورد تيم ملي چه نظري داري؟
نظري ندارم.
*از اينكه در تيم ملي نيستي، ناراحتي؟
همه ايران ميدانند چرا دعوت نميشوم. من با اين شرايط كنار آمدم و سوال من اين است كه آيا از مدافعان فعلي تيم ملي كمتر هستم. در اين مورد حتي كارشناسان و مطبوعاتيها بهتر ميتوانند نظر بدهند.
















