ابهام در حضور نماینده بروجرد/احتمال تغییر در گروهبندی رقابتهای لیگ کشتی آزاد
به گزارش خبرنگار مهر، هنوز 24 ساعت از برگزاری مراسم قرعه کشی و گره بندی رقابتهای لیگ کشتی آزاد نگذشته بود که زمزمه انصراف احتمالی تیم اکسیر بروجرد از این رقابتها، گروه بندی لیگ را با مشکل روبرو کرد.
پیش از این 9 تیم برای حضور در رقابتهای لیگ کشتی آزاد اعلام آمادگی کرده بودند که پس از مراسم قرعه کشی در دو گروه 5 و 4 تیمه قرار گرفتند. بدین ترتیب تیمهای ثامن الحجج(ع) سبزوار، پرسپولیس جویبار، سایپا تنکابن، صدرای زیرآب و موسسه مالی اعتباری فردوسی در گروه A و تیمهای داماش بابل، فولاد ماهان سپاهان اصفهان، گاز مازندران و اکسیر بروجرد در گروه B حضور یافتند تا این رقابتها از اواخر آبانماه آغاز شود.
اما بعد از گذشت 24 ساعت از این گروه بندی، برخی مسئولان تیم اکسیر بروجرد بنا به دلایل نامعلومی اعلام کردند تمایل چندانی برای حضور در لیگ ندارند و انصراف خود را بطور شفاهی از طریق برخی رسانه ها اعلام کردند.
البته عباس نمازیان سرپرست کمیته لیگ فدراسیون کشتی با تکذیب این خبر همچنان مدعی است انصرافی در کار نیست و هنوز انصراف کتبی یا شفاهی مسئولان تیم اکسیر بروجرد به او ارایه نشده است. هر چند نمازیان در گفته های خود از آمادگی هرگونه تغییر در گروه بندی نیز خبر داده و اعلام کرده حتی اگر تیم اکسیر بروجرد نیز از شرکت در لیگ انصراف دهد، تعداد تیم های این دوره به هشت خواهد رسید و تیمها در دو گروه چهار تیمی با هم رقابت می کنند.
نکته جالب توجه در انصراف احتمالی تیم اکسیر بروجرد به پرداخت مبلغ ورودی به فدراسیون کشتی مربوط می شود، چرا که به گفته نمازیان مسئولان این تیم چندی پیش، یک فقره چک به مبلغ 15 میلیون تومان را به عنوان ورودی مسابقات به کمیته لیگ داده اند!
















