برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کرانچار مطرح کرد:دیدار با نفت مانند دربی است/ ضعیف شدن سپاهان را قبول ندارم

سرمربی تیم فوتبال سپاهان به خاطر رقابت شانه به شانه، دیدار تیمش با نفت تهران را یک دربی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، زلاتکو کرانچار در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر نفت تهران ضمن بیان مطلب فوق گفت: امیدوارم باخت برابر تراکتورسازی روی تیم ما تاثیر نگذاشته باشد زیرا انتظار نداشتیم اینچنین شکست بخوریم.

وی با بیان اینکه برای ارائه بازی هجومی و پیروزی در این مسابقه به میدان برویم، افزود: این بازی برای‌مان مانند دربی است و تلاش می‌کنیم با تحمیل بازی خودمان به حریف، به پیروزی دست یابیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به این پرسش که چرا این بازی را دربی می‌گوید و آیا به خاطر اینکه منصور ابراهیم‌زاده اصفهانی است، این مطلب را بیان کردید، اظهار داشت: به خاطر اینکه نفت تهران، سپاهان اصفهان و استقلال فصل پیش تا آخرین با همدیگر برای کسب قهرمانی رقابت می‌کردند و تا آخرین لحظه هم جنگیدند.

وی اضافه کرد: آنها فصل پیش امتیازهای خوبی گرفتند و امسال هم جزو تیم‌های بالای جدول هستند، به همین دلیل که دو تیم رقابت شانه به شانه‌ای دارند، این بازی را دربی می‌گویم.

کرانچار در مورد اینکه باشگاه سپاهان اعلام کرده به عماد رضا رضایت نامه نمی‌دهد، افزود: این مسئله به باشگاه ربط دارد زیرا خودشان با این بازیکن فسخ قرارداد کردند اگر این بازیکن قراردادی با سپاهان نداشته باشد، می‌تواند به تیم‌ دیگری برود. البته من به عنوان مربی مشکل برای این بازیکن ایجاد نمی‌کنم به علت اینکه 6 ماه در تمرینات نبوده و به این بازیکن نیازی ندارم.

وی با اشاره به اینکه علی احمدی و فرشید طالبی مشکلی برای حضور در این دیدار مشکلی ندارند، ادامه داد: اینکه می‌گویند به خاطر رفتن برخی از بازیکنان تیم ضعیف شده، درست نیست زیرا یکسری بازیکنان جدید، جای نفرات قبلی به تیم آمده‌اند. این بازیکنان نیاز به هماهنگی با همدیگر دارند، به همین دلیل تیم دچار نوسان شده است.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پایان گفت: امتیازات سپاهان تا پایان هفته سیزدهم این فصل، بیشتر از فصل گذشته تا این زمان بوده است. البته بعد از دیدار با الاهلی و شکستی که به خاطر اشتباهات داوری داشتیم، انتقادات از سپاهان شروع شد اما باید بگویم ما امسال بهتر از سال قبل بودیم.

دیدار تیم فوتبال نفت تهران و سپاهان اصفهان از هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر باشگاه‌های کشور فردا سه‌شنبه در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار می‌شود.


تاریخ: 1391/8/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: