پلیس در خصوص اتفاقات بازی چلسی - منچستریونایتد وارد عمل شد
به گزارش خبرگزاری مهر، یکی از نگهبانان ورزشگاه استمفوردبریج پس از گل سوم منچستریوناتد مقابل چلسی پس از اینکه یک شیء به وی برخورد کرد نقش بر زمین شده و به بیمارستان انتقال یافت.
"خاویر هرناندز" پس از به ثمر رساندن گل سوم منچستریونایتد در دقیقه 75 در ورزشگاه استمفوردبریج هدف قرار گرفت اما شیء به اشتباه به نگهبان برخورد کرد و موجب آسیب دیدگی شدید وی شد.
"مارک کلاتنبرگ"، داور دیدار چلسی - منچستریونایتد، دو بازیکن چلسی به نام های "برانیسلاو ایوانوویچ" و "فرناندو تورس" را پیش از این از زمین اخراج کرده بود.
پلیس متروپولیتن در بیانیه ای اعلام کرد: ما از اتفاقاتی که در حین برگزاری دیدار تیم های چلسی - منچستریونایتد در استمفوردبریج رخ داد آگاه هستیم که طی آن یک نگهبان دچار مصدومیت شد. در این خصوص تحقیقات آغاز شده و تا روشن شدن موضوع ادامه پیدا خواهد کرد.
هنوز به درستی مشخص نشده که چرا نگهبان آسیب دیده و آیا مواد محترقه به وی برخورد کرده و یا شیء دیگری و این در حالی است که باشگاه چلسی بیدرنگ طی بیانیه ای اعلام کرده که نگهبان سُر خورده و افتاده است.
















