تهران میزبان رقابتهای جودو قهرمانی کشور شد
سی و هفتمین دوره رقابتهای جودو قهرمانی کشور با هدف انتخاب نفرات برتر جهت حضور در اردوی تیم ملی برگزار می شود.
امانت داری و
به گزارش خبرنگار مهر، این مسابقات 26 آبان ماه در سالن شهید افراسیابی تهران برگزار خواهد شد. رقابتهای فوق در هفت وزن قانونی برگزار می شود و در پایان نیز کمیته فنی بهترین ها را به اردوی آماده سازی دعوت خواهند شد.
محمدرضا رودکی، جواد محجوب و امیرقاسمی نژاد که در مسابقات قهرمانی آسیا(تاشکند) موفق به کسب مدالهای طلا، نقره و برنز شدند از حضور در این مسابقات معاف هستند و سایر مدعیان برای حضور در اردوی تیم ملی باید در این رقابتها شرکت کنند.
با تصمیم فدراسیون در جریان این رقابتها ماموران مبارزه با دوپینگ در سالن مسابقات حضور یافته و آزمایش دوپینگ انجام خواهد شد. جودو ایران سال آینده حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و جهان را پیش رو دارد و برنامه های تیم ملی بعد از رقابتهای قهرمانی کشور آغاز خواهد شد.
امانت داری و
تاریخ: 1391/8/10
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















