ویلانووا بعد از شکست:سلتیک شایسته پیروزی بود/ شاگردانم را سرزنش نمی کنم
به گزارش خبرگزرای مهر، ویلانووا در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت: بازیکنانم را برای این شکست سرزنش نمی کنم، به جای آن باید به تیم حریف تبریک بگوییم که از ابتدای دیدار بازی خوانی بسیار خوبی داشت. به نظرم آنها شایسته این پیروزی بودند. ما تا ثانیه پایانی بازی تمام تلاش خود را کردیم. روی یک ضربه ایستگاهی مرتکب اشتباه شدیم و آنها از همین فرصت استفاده کردند.
ویلانووا در ادامه افزود: ما فقط دو کرنر به آنها دادیم و روی یکی از آنها گل دریافت کردیم. باید به سلتیک و هواداران این تیم که در طول 90 دقیقه حمایت فوق العاده ای از تیمشان انجام دادند نیز تبریک بگوییم.
سرمربی بارسا گفت: قبل از گل اول آنها ما فرصت بسیار خوبی برای گلزنی داشتیم که اگر تبدیل به گل می شد نتیجه بازی فرق می کرد. به نظرم به اندازه کافی موقعیت داشتیم که بازی را ببریم. اگر بتوانیم در همه بازی ها همین طور بازی کنیم می توانیم در اکثر آنها به پیروزی برسیم. جو ورزشگاه فوق العاده بود در ضمن یکصد و بیست و پنجمین سالگرد تاسیس باشگاه سلتیک را تبریک می گویم.
















