برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عسگری بیان کرد:عملکرد مظفری زاده در دیدار استقلال و سپاهان فوق العاده بود

رئیس دپارتمان داوری با بیان اینکه قضاوت داوران در مسابقات این هفته لیگ برتر مشکلی نداشته است، از عملکرد سعید مظفری‌زاده داوری دیدار استقلال و سپاهان دفاع کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عسگری در خصوص قضاوت‌های هفته پانزدهم به سایت فدراسیون فوتبال گفت: بازی‌های دیروز (یکشنبه) حساس و نزدیک بودند و خوشبختانه بر اساس گزارش ناظران داوری بازی‌ها، داوران اشتباهات تاثیر گذاری نداشتند و بازی‌های نزدیک و حساس دیروز را خوب سوت زدند.

رئیس دپارتمان داوری ادامه داد: سعید مظفری‌زاده فوق‌العاده عمل کرد و در بازی بسیار سخت سپاهان و استقلال که پر برخورد هم بود بسیار خوب قضاوت کرد. او به موقع اخطار داد و اخراج کرد و به خوبی بازی را مدیریت کرد. گل سپاهان هم به درستی مردود اعلام شد چرا که روی مهدی رحمتی قبل از ضربه بازیکن سپاهان خطا شده بود.

وی درباره دو صحنه آفساید که مربیان استقلال به آن اعتراض داشتند تاکید کرد: باید فیلم‌ها را بازبینی کنیم تا مشخص شود کمک داوران اشتباه کرده‌اند یا نه.

عسگری در پایان گفت: بازی تراکتورسازی در اهواز مقابل فولاد هم بازی سختی بود که بر اساس گزارش ناظر داوری اشتباه تاثیرگذاری از سوی داوران به وجود نیامده است. من خودم بازی‌ها را از شبکه‌های استانی دنبال می‌کردم و اشتباه تاثیرگذاری ندیدم.


تاریخ: 1391/8/29
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: