احتمال آشتي مجيدي و منصوريان
بعد از اين ماجرا منصوريان طي مصاحبهاي اعلام کرد که کلي نزد قطبي براي حضور مجيدي و ميداودي چانه زده است اما اظهار نظرهاي کاپيتان سابق استقلال هم باعث خاموش شدن خشم استقلاليها نشد و هر روز شاهد اظهار نظرهاي جديدي از سوي آنها هستيم البته در اين ميان اصغر حاجيلو نيز مقصر جلوه داده شد و اينطور که گفته ميشود استقلاليها معتقدند چون زماني مجيدي عليه حاجيلو مصاحبه کرده سرپرست تيم ملي در گوش قطبي خوانده که اين بازيکن را دعوت نکند.
خلاصه اينکه با وجود حضور تيم ملي در چين و کره اما در ايران سر و صداي بيتوجهي قطبي به ستارگان استقلال هنوز نخوابيده است و باشگاه استقلال نميتواند جاي خالي بازيکنانش در تيم ملي را تحمل کند. به همين خاطر قرار است اقداماتي از طرف اين باشگاه براي حل اين معضل صورت بگيرد. يکي از نزديکان استقلال ميگفت: «ما دست روي دست نميگذاريم و براي حل اين اختلافات قصد داريم شرايطي را براي آشتيکنان طرفين مهيا کنيم. اينطوري ستارگان استقلال هم بدون مشکل ميتوانند به ترکيب تيم ملي راه پيدا کنند.»
با توجه به صحبتهاي اين مقام مسوول با بازگشت مليپوشان قرار است در باشگاه استقلال خبرهايي شود و مراسم آشتيکنان منصوريان و مجيدي بر پا شود البته بايد ديد که قطبي بعد از اينکه سرپرست و دستيارش با استقلاليها ميانه خوبي پيدا کردند به اين نتيجه ميرسد که ميداودي و مجيدي تشنه و گرسنه تيم ملي هستند؟!
















