"دیدیه دشان" تا سال 2016 سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه میماند
"دیدیه دشان" حتی اگر نتواند با تیم ملی فوتبال فرانسه به جام جهانی هم راه پیدا کند با این حال تا سال 2016 سرمربی تیم فوتبال این کشور باقی خواهد ماند.
&nbs
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم ملی فوتبال فرانسه در مقدماتی جام جهانی 2014 با تیم اسپانیا همگروه است و کار دشواری برای صعود به مرحله پایانی این رقابتها در پیش دارد.
بر پایه گزارش ساکرنت، دشان که در ماه ژوییه هدایت تیم فوتبال فرانسه را بر عهده گرفته، گفته در صورتی که نتواند با این تیم به جام جهانی صعود کند از سمت خود کناره گیری خواهد کرد.
"نوئل لوگره"، رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه، گفت: چنانچه ما به جام جهانی 2014 صعود کنیم به طور اتوماتیک قرارداد دشان تمدید می شود. اما اگر نتوانیم صعود کنیم، که این چیزی نیست که من به آن فکر کنم، برکناری وی به طور اتوماتیک صورت نخواهد گرفت و باید بحث و بررسی پیرامون آن صورت پذیرد.
&nbs
تاریخ: 1391/9/18
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















