اصفهانی عنوان کرد:هیچ مانعی برای حضور بانوان در پیست اسکی توچال نیست
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت تله کابین توچال، مرتضی اصفهانی مدیرعامل مجموعه تفریحی – ورزشی توچال با رد برخی شایعات درمورد ممنوعیت حضور اسکی کردن بانوان درپیست توچال گفت: علی رغم برخی شایعات و اظهار نظرها، تاکنون هیچ دستورالعمل یا نامه ای مبنی برجلوگیری از حضور بانوان درپست این مجموعه به دست ما نرسیده، با هماهنگی های بعمل آمده با فدراسیون اسکی، بانوان می توانند مثل گذشته در پیست این مجموعه به ورزش مفرح زمستانی اسکی بپردازند و مانند آقایان از تمامی امکانات موجود استفاده کنند.
وی افزود : درهمین راستا گزارش ها، ازاستقبال بسیارخوب بانوان اسکی بازازپیست توچال حکایت داشته ودارد. اصفهانی درپاسخ به سوالی در مورد احتمال توسعه و گسترش مساحت و فضای پیست اسکی توچال نیزگفت: دلیل محدود کردن فضای پیست، کنترل و تامین امنیت و ایمنی آن است بطوریکه این پیست کمترین آمارآسیب دیدگی ناشی از اسکی را دربین پیست های کشوردارد.
وی با تاکید بر اینکه توسعه وگسترش پیست اسکی توچال درطرح های عمرانی و توسعه این مجموعه دیده شده، درخصوص "کیفیت " و"استاندارد" بودن پیست اسکی توچال گفت: این پیست یکی از پیست های استاندارد ایران بوده، با اصلاحات فنی انجام شده طی بازدیدهای کارشناسان فدراسیون جهانی اسکی به تاییدبه این فدراسیون نیزرسیده، طی چند ماه آینده گواهی بین المللی آن نیزصادرخواهدشد.
مدیرعامل مجموعه تفریحی – ورزشی توچال همچنین در مورد اقدامات صورت گرفته برای نوسازی "کابین " های این مجموعه برای رفاه و ایمنی بیشتراسکی بازان گفت: از سال گذشته تلاش مضاعفی برای نوسازی ناوگان "کابین" های خطوط این مجموعه آغازشده، پس از مذاکره با شرکت های سازنده کابین دراقصی نقاط جهان درنهایت ، با یک شرکت داخلی وارد مذاکره شده ایم تا درسال تولید ملی وحمایت ازکاروسرمایه ایرانی ، برای نخستین بارشاهدتولید این "کابین " ها درداخل کشورباشیم .
به گفته اصفهانی، کارتولید "کابین" های توچال، زیر نظر کارشناسان فنی این مجموعه در داخل کشورآغازشده به زودی علاقمندان به طبیعت و ورزش می توانند شاهدنوسازی خطوط بوده و با کابین هایی مطابق با آخرین استانداردهای روزجهان، به ایستگاه ها و پیست اسکی توچال در ارتفاع حدود 4 هزارمتری ازسطح دریا سفرکنند.
















