مظلومي: كسب يك امتياز در كرمان رضايت بخش بود
ورزش. داخلي. فوتبال
كرمان - سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اينكه تيم استقلال تهران تا اواخر نيمه دوم ديدار مقابل مس كرمان از حريف شكست خورده بود، گفت: از كسب نتيجه مساوي در كرمان راضي ام.
به گزارش ايرنا، پرويز مظلومي شامگاه جمعه پس از ديدار دو تيم مس كرمان و استقلال تهران در جمع خبرنگاران افزود: نتيجه عادلانهاي براي اين ديدار رقم خورد و هر دو تيم ديداري جذاب و تماشايي را به نمايش گذاشتند.
وي تاكيد كرد: پيش بيني ديدار سخت و پرفشاري را مقابل مس كرمان كرده بوديم زيرا حريفاني كه مقابل استقلال قرار ميگيرند با انگيزه بالا به رقابت ميپردازند.
مظلومي ادامه داد: در ۲۰دقيقه ابتدايي اين ديدار، تيم حريف را با وجود حملاتي بر روي دروازه استقلال كنترل كرديم و مهرههاي كليدي تيم مس مانند ادينهو مهار شدند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران خاطر نشان كرد: با توجه به تجربه اي كه در كرمان داشتم براي نيمه دوم حمله و رسيدن به گل را برنامه ريزي كرده بوديم اما در ابتداي نيمه دوم از تيم مس كرمان گل را دريافت كرديم.
وي اظهار داشت: خوشبختانه بازيكنان تيم ما پس از دريافت گل به بازي بازگشتند و در شرايطي كه مس عقب كشيده بود، كنترل اين ديدار را در دست گرفتند.
مظلومي ادامه داد: در نيمه دوم با تغيير سيستم، مهاجم و روش كار، گل تساوي را به ثمر رسانديم و باز هم ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم.
وي تاكيد كرد: برخي بازيكنان استقلال انتظار ما را در زمين مسابقه برآورده نكردند و غيبت ميلاد ميداوودي مشكلاتي را براي تيم ما به وجود آورد سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اينكه بازيكن مورد نظر را براي تعويض در اين مسابقه بر روي نيمكت نداشتيم، گفت: بازيكنان تيم مس كرمان در ۲۵دقيقه پاياني اين ديدار به دليل دوندگي زياد انرژي خود را از دست دادند و بيشتر از طريق شوت از راه دور به دنبال ايجاد موقعيت بودند.
وي با تاكيد بر اينكه تيم استقلال تهران بازيكنان بزرگ را به راحتي از دست نميدهد، افزود: بازيكن بايد وظيفهاش را انجام دهد و بر طبق اصول حرفهاي هر كس بايد در حيطه كاري خود مصاحبه كند.
مظلومي خاطر نشان كرد: فرهاد مجيدي در اين ديدار عملكرد خوبي را به نمايش گذاشت اما بازيكنان مس او را مهار كرده بودند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران ادامه داد: اگر استقلال تهران ديدارهاي خانگي خود را با پيروزي پشت سر بگذارد و در خارج از خانه هم نتيجه مساوي كسب كند، قهرمان ليگ دهم خواهد بود.
وي از هواداران، مردم كرمان و مسوولان باشگاه مس كرمان قدرداني كرد.
تيم استقلال تهران شامگاه جمعه در هفته هشتم رقابتهاي ليگ برتر با نتيجه مساوي يك بر يك مقابل مس كرمان متوقف شد.ك/۲
















