برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بااندکی شانس می توانیم قهرمان شویم

 رافائل فان در فارت، ستاره هلندی باشگاه تاتنهام معتقد است که با اندکی شانس می تواند قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر با تاتنهام را تجربه کند.

فان در فارت 27 ساله با قراردادی 8 میلیون پوندی در روز پایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی از رئال مادرید به تاتنهام پیوست و با حضور او رختکن تاتنهام که فصل گذشته رقابتهای لیگ برتر را در رتبه چهارم به پایان برده بود، تقویت شد.

فان در فارت عصر پنجشنبه در کنفرانسی خبری شرکت کرد و در صحبتهایی اعلام کرد که در اولین جلسه تمرینی تیمش احساس خوبی داشته و درنظر دارد تا با این تیم جوایز متعددی را فتح کند.

این ستاره هلندی گفت:« حس خوبی دارم.روز پنجشنبه اولین جلسه تمرینی ام با تاتنهام را انجام دادم و دیدار با همه، خیلی دلنشین بود.فکر می کنم تنها اندکی شانس کافی است بتوانیم موفقیتهای فراوانی به دست بیاوریم.تاتنهام تیم جوانی است ولی  قطعا می توانیم به قهرمانی برسیم.

گل

تاریخ: 1389/6/19
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: