برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به صورت یک طرفه ژوزه قراردادش را فسخ کرد

جام جم آنلاین: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به این باشگاه قراردادش را با سرخپوشان فسخ کرد. این در حالی است که مسوولان قرمزپوشان پایتخت از این نامه به عنوان استعفای مانوئل ژوزه یاد کرده اند.

«مصطفی شکری» در خصوص آخرین وضعیت سرمربی پرتغالی این تیم و نامه ای که برای باشگاه ارسال کرده است، گفت: صبح امروز فکسی از مانوئل ژوزه به دست من رسید که در آن نوشته شده بود به دلیل آنکه باشگاه پرسپولیس مطالبات مالی معوقه وی را پرداخت نکرده این مربی پرتغالی قرارداد خود را به صورت یک طرفه فسخ کرده است.

وی تاکید کرد: از آنجایی که بندی در قرارداد مانوئل ژوزه قید نشده که در آن به حق فسخ یک طرفه از سوی وی اشاره شده باشد از نظر باشگاه پرسپولیس این موضوع به منزله استعفا تلقی می شود.

شکری در پاسخ به این سوال که آیا «ژوزه» و دستیارانش ایران را ترک کرده اند، اظهارداشت: ما در این خصوص اطلاعی نداریم که وی ایران را ترک کرده یا خیر.

مشاور حقوقی باشگاه پرسپولیس در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا با توجه به اینکه باشگاه از این نامه تعبیر به استعفا کرده، آیا ژوزه می تواند به کمیته انضباطی فیفا شکایت کند، پاسخ داد: بله ایشان می تواند این کار را انجام دهد اما مطمئن باشید که باشگاه پرسپولیس هم برای احقاق حقش از وی شکایت خواهد کرد. (مهر)

تاریخ: 1391/10/2
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: