زمانينژاد در گفتوگو با فارس:برگزاري اردوهاي مستمر رسيدن به مدالهاي جهاني را قطعي ميكند
رضا زمانينژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس با اشاره به مسابقات جهاني چين عنوان كرد: جا دارد تا از تلاش كمانداران كامپوند به عنوان مربي تشكر كنم؛ چرا كه با 3 هفته تمرين توانستند به يك مدال نقره و 2 عنوان چهارمي جهان دست پيدا كنند.
وي افزود: مدال در 2 بخش تيمي مردان و زنان تنها با بدشانسي از دست رفت؛ اما كمانداران كامپوند ثابت كردند اين پتانسيل را دارند كه روي سكوهاي جهاني قرار بگيرند.
زمانينژاد با اشاره به مدال نقره تيم ملي كامپوند تصريح كرد: به همراه حليميان در بخش دو نفره توانستيم به مدال نقره اين دوره از مسابقات دست پيدا كنيم؛ اما شخصا در مرحله حذفي با بدشانسي و قضاوت نادرست داور، صعود به مرحله نيمه نهايي را از دست دادم، اين در حالي بود كه در مسير خوبي حركت مي كردم.
مربي تيم ملي كمان كامپوند در خصوص ادامه فعاليت خود در تيم ملي گفت: هنوز نمي دانم كه مربيگري من در تيم كامپوند ادامه خواهد داشت يا نه؛ اما معتقدم كمانداران كامپوند در صورتي كه تمرينات خوبي را در اردوهاي مستمر دنبال كنند، ميتوانند به مدالهاي آسيايي و جهاني دست يابند كه اين امر بستگي به برنامههاي فدراسيون براي اين رشته دارد.
تيم ملي تيراندازي با كمان ايران در رشته كامپوند رقابتهاي جهاني چين را با كسب يك نقره و 2 رده چهارمي به پايان برد، اين در حالي بود كه تيم كمان ريكرو كه از يك ماه قبل از آغاز مسابقات در اردوي كره زير نظر مربيان كره اي تيم ملي تمرينات مستمر خود را دنبال ميكرد، از رسيدن به مرحله نيمهنهايي بازماند و از دور رقابتها حذف شد.
تيم ملي كمان ريكرو ايران بازيهاي آسيايي گوانگجو را در پيش رو دارد.
انتهاي پيام/
















