در گفتگو با فارسصادقعابدين: به موفقيت راگبي در گوانگجو اميدواريم
حسين صادقعابدين در گفتگو با باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص حضور تيم ملي راگبي ايران در رقابتهاي آسيايي گوانگجو اظهار داشت: حضور تيم ملي قطعي است و كميته ملي المپيك با حضور ما در اين رقابتها موافقت كرده است.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني دير اين موضوع را مشخص كردند، بايد منتظر جواب مسئولان برگزاري رقابتهاي آسيايي باشيم تا آنها نيز با اين حضور موافقت كنند.
رئيس فدراسيون راگبي در مورد توافق چينيها عنوان كرد: موافقت مسئولان چيني بستگي به پيگيري و تلاش مسئولان ايران دارد، اما ما هيچ توجهي به اين موضوع نداريم و با تمام قوا تمرينات خود را پيگيري ميكنيم.
وي افزود: براي حضور در بازيهاي آسيايي قولهايي به مسئولان سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك دادهايم كه هماكنون آنها را اعلام نخواهم كرد تا بازيكنان تلاش خود را هر چه بيشتر انجام دهند.
صادقعابدين درباره مدالآوري در بازيهاي گوانگجو تصريح كرد: با وجود بازيكنان باانگيزه و خوب ايراني اميدوار به كسب موفقيت هستيم.
انتهاي پيام/
















