برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رقابت‌هاي جودوي نوجوانان كشور فردا برگزار مي‌شود

ورزش. رزمي. جودو
تهران - رقابت‌هاي جودوي قهرماني نوجوانان كشور در بخش پسران فردا - چهارشنبه - برگزار خواهد شد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا، سي امين دوره اين مسابقات كه حكم انتخابي تيم ملي را دارد به ميزباني سالن شهيد افراسيابي (خانه جودو) برگزار مي شود .

اين مسابقات در اوزان ‪ -۶۶ ،-۵۵ ،-۵۰ ،-۴۶ ،-۴۲ ،-۳۸‬و ‪ +۶۶‬كيلوگرم است .

بر اين اساس، متولدين ‪ ۱۳۷۴/۱۰/۱۱‬الي ‪ ۱۳۷۸/۱۰/۱۰‬مجاز به شركت در مسابقات هستند و مسوولان برگزاري براي جلوگيري از حضور ورزشكاران صغرسني تدابير مختلفي در نظر
گرفته اند.

پس از پايان اين رقابت‌ها تمامي جودوكاران بايد در اردوي تمريني مشترك كه پنج شنبه برپا خواهد شد، شركت كنند.

محمدخاني اسفندآبادي رييس كميته مسابقات فدراسيون جودو در مورد برگزاري يك روزه اين پيكارها گفت: ما پيش از اين مسابقات قهرماني بزرگسالان و جوانان را هم يك رزوه برگزار كرديم كه هيچ مشكلي به وجود نيامد.

وي افزود: اين مسابقات به طور همزمان برروي چهار تاتامي انجام مي‌شود و از لحاظ زمان با مشكل مواجه تمي شويم.

اسفندآبادي برگزاري اردوي تمريني را بخشنامه رياست فدراسيون دانست و گفت:
اميني چندي پيش اعلام كرد تا پس از هر رقابت كشوري، اردوي مشترك برگزار كنيم تا ورزشكاراني كه از سراسر كشور جمع شده‌اند از اين فرصت بهره لازم را ببرند.






تاریخ: 1389/6/23
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: