برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دلم مي‌سوزد و انتقاد مي‌كنمكريمي: استيل آذين متاسفانه ناكام است

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه استيل آذين، نتيجه نگرفتن استيل آذين اين روز‌ها باعث شده بازيكنان اين تيم فشار زيادي را تحمل كنند و مشكلاتي از اين حيث براي آنها بوجود آيد به همين منظور در بازي مقابل صبا شاهد ناراحتي دو بازيكن بعد از به ثمر نرسيدن گل‌هاي استيل آذين بوديم.
بعد از ديدار تيم‌هاي صباي قم و استيل آذين، شايعات فراواني در خصوص مشكلات كريمي و كعبي به گوش مي‌رسيد اما روز گذشته حسين كعبي و علي كريمي در تمرين استيل آذين به تمام اين شايعه‌ها پايان دادند و با در آغوش گرفتن يكديگر با هم دقايقي به گفت و گوي خصوصي پرداختند تا عملا شايعات در خصوص مسائل به وجود آمده اخير از بين برود،همين موضوع باعث شد تا بازيكنان استيل آذين با ديدن، روبوسي بازيكنان دوبازيكن تيمشان را تشويق كنند.
كريمي دقايقي خطاب به بازيكنان در رختكن گفت: اگر من حرفي مي‌زنم يا انتقادي مي‌كنم فقط به خاطر اين است كه دلم براي تيم مي‌سوزد زيرا با وجود پتانسيلي كه دارد نتيجه نمي‌گيرد و متاسفانه ناكام است.
انتهاي پيام/


تاریخ: 1389/6/23
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: