برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کامبوزیا در نشست خبری شطرنج:فدراسیون مسئولیتی بابت پرداخت حقوق ملی پوشان ندارد

رئیس فدراسیون شطرنج ضمن توضیح علت دیر کرد در پرداخت حقوق ملی‌پوشان این رشته تاکید کرد: البته فدراسیون مسئولیتی بابت حقوق آنها ندارد چون کارمند ما نیستند!

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جعفر کامبوزیا در نشست خبری امروز چهارشنبه فدراسیون شطرنج علاوه بر تشرح وضعیت فعلی این رشته، برنامه‎های اجرا شده طی ماه‎های گذشته و برنامه‎های پیش رو، علت تاخیر در پرداخت حقوق ملی پوشان این رشته را توضیح داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در مورد حقوق ورزشکاران ملی پوش شطرنج اظهار داشت: صندوق حمایت از ورزشکاران پرداخت کننده حقوق ورزشکاران ملی پوش بود. از ابتدای سال جاری پرداخت حقوق از طرف این صندوق به دلیل تغییراتی که در آئین نامه اجرایی ایجاد شده، قطع شد. تدوین و تنظیم این آئین نامه هنوزبه مرحله نهایی نرسیده به همین دلیل حقوق‌ها پرداخت نشده است.

رئیس فدراسیون شطرنج با تاکید بر اینکه علاوه بر شطرنج ورزشکاران رشته‎های دیگر هم با چنین مشکلی مواجه شده‎اند، تصریح کرد: تا پیش از این حقوق پرداختی از طرف صندوق حمایت از ورزشکاران شامل حال همه شطرنجبازانی می‎شد که استاد بین المللی محسوب می‎شوند اما از این پس این حقوق فقط به اعضای تیم‎های ملی پرداخت می‎شود.

کامبوزیا در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه " فدراسیون چه حقوقی را به شطرنجبازان پرداخت می‎کند و چه تعهدی می‎دهید که تا پیش از بازی‎های آسیایی این مشکل برطرف شود"؟ یادآور شد: فدراسیون مسئول پرداخت حقوق به ملی پوشان نیست. ملی پوشان کارمند فدراسیون نیستند که حقوق بگیر باشند. آنها هر 6 ماه یکبار تغییر می‎کنند.

وی ادامه داد: البته همیشه برای اردونشینان تیم ملی مبلغی به عنوان "پول توجیبی" در نظر گرفته می‎شود. این پول هم طی ماه‌های گذشته پرداخت نشد چون اعتبار آن از سوی کمیته ملی المپیک تامین نشده است. به محض تامین شدن اعتبار لازم برای پرداخت آن اقدام می‎کنیم. اما در مجموع ضمانتی نمی‎دهیم که تا پیش از بازی‏های آسیایی حقوق همه بازیکنان کامل پرداخت می‌شود. اما رایزنی‎های لازم را انجام می‌دهیم. ضمن اینکه برای تقویت انگیزه آنها قول پاداش داده‏‎ایم.

رئیس فدراسیون شطرنج همچنین با اشاره به بدهی 180 میلیون تومانی این فدراسیون در زمان آغاز به کارش به عنوان سرپرست، گفت: این بدهی را با کمک سازمان تربیت بدنی و برخی نهادهای دیگر پرداخت کردیم. همزمان امکانات لازم را برای توسعه شطرنج درسراسر کشور مهیا کردیم.

کامبوزیا ضمن مرور رویدادهایی که از ابتدای سال شطرنجبازان کشورمان در آن حضور داشته‌اند و همچنین اضافه شدن توفیقی و گلی زاده به جمع استادان بزرگ این رشته، افزود: برای بازی‌های آسیایی نیز علاوه بر به خدمت گرفتن دو مربی خارجی برای هر یک از تیم‎های مردان و بانوان شرایط شرکت در اردوها و تورنمنت‎های مختلف داخلی وبین المللی را فراهم کردیم.

رئیس فدراسیون شطرنج در جریان نشست خبری خود به موارد دیگری هم اشاره کرد که مهمترین آنها به شرح زیر است:

* بودجه امسال فدراسیون شطرنج نسبت به سال گذشته تنها یک درصد تغییرداشته است. تمام برنامه‌ها بر اساس همین تغییر اندک تنظیم شده است.

* برای معرفی استاد بزرگ‎های بیشتر به جامعه شطرنج باید شرایط حضور درتورنمنت‌های بیشتر مهیا شود.

* همگانی کردن شطرنج درکنار توجه به بعد قهرمانی هدف مهم فدراسیون است.

* المپیاد جهانی شطرنج اهمیت فوق العاده بالایی دارد با این حال آن را اردویی تدارکاتی برای گوانگجو حساب می‎کنیم.

* به فکر کسب یک یا دو مدال در بازی‎های آسیایی هستیم.

* با همین امکانات و بودجه فعلی کار می‎کنیم. اگر در بازی‎های آسیایی ناکام شویم هرگز از موقعیت فعلی که داریم برای توجیه ناکامی‌ها استفاده نخواهد شد.

دبیر و نایب رئیس فدراسیون شطرنج همراه با مدیر تیم‎های ملی دیگر افراد حاضر در نشست خبری بودند.


تاریخ: 1389/6/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: