برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

صفايي: به زودي بين ‪ ۱۰‬كشور برتر تيراندازي با كمان دنيا قرار مي‌گيريم

ورزش. تيراندازي با كمان. نشست مطبوعاتي
تهران - رييس فدراسيون تيراندازي با كمان گفت: در ‪ ۶‬سال گذشته تيراندازي با كمان كشورمان رشد قابل توجهي داشته است و با ادامه اين روند به زودي در بين ‪ ۱۰‬كشور برتر دنيا قرار مي‌گيريم.

كريم صفايي روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود : امسال در سه دوره مسابقات جام جهاني شركت كرديم و در اين دوران در رده بندي‌هاي جهاني رشد چشمگيري داشتيم.

وي گفت: تيراندازي با كمان ايران در جديدترين رنكينگ اعلام شده از سوي فدراسيون جهاني در تمامي بخش‌ها رشد داشته است و تنها در ريكرو زنان ما توقف داشتيم كه به خاطر اين موضوع از ملت ايران عذرخواهي مي‌كنم.

صفايي در مورد روند رو به رشد اين رشته ورزشي در كشورمان گفت: حدود ‪ ۶‬سال است كه كار حرفه‌اي تيراندازي با كمان را در ايران شروع كرده‌ايم و در اين مدت به خوبي پيشرفت ما قابل مشاهده است.

رييس فدراسيون تيراندازي با كمان يادآور شد : پيش از شروع اين دوران در رده بندي جهاني در رتبه ‪ ۱۲۹‬قرار داشتيم و در سال ‪ ۲۰۰۹‬به رتبه ‪ ۲۲‬رسيديم . اما در آخرين رنكينگ اعلام شده كه مربوط به چند روز قبل است در رده ‪۱۵‬ جهان قرار گرفتيم و با ادامه روند فعلي در سال ‪ ۲۰۱۰‬مي‌توانيم در بين ‪۱۰‬ كشور برتر جهان باشيم.

وي در مورد تاسيس مدارس تيراندازي با كمان به نام‌هاي آرش ويژه پسران و آذر ويژه دختران گفت: پيش از اين قرار بود در نشستي كه در بهمن ماه آينده برگزار مي‌شود در مورد مجوز تاسيس اين مدارس تصميم‌گيري شود اما در آخرين تماسي كه با قائم مقام وزير آموزش و پروش در امور ورزش داشتيم به ما قول در اختيار گذاشتن يك مدرسه در منطقه پنج تهران را دادند.

صفايي افزود: اين مدارس قرار است به صورت هيات امنايي و زير نظر مركز آموزش فدراسيون تيراندازي با كمان اداره شود و اعضاي اين هيات امنا هم قهرمانان تيراندازي با كمان خواهند بود.

رييس فدراسيون تيراندازي با كمان تاكيد كرد كه مسوولين ورزش كشور بايد از به حاشيه رفتن افراد متعهد جلوگيري كنند تا ورزش ما بيش از اين به سوي فساد و بي‌اخلاقي كشيده نشود.








تاریخ: 1389/6/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: