/مسابقات تيراندازي قهرماني دانشجويان جهان - لهستان/2 طلا، 2 نقره و يك برنز نصيب تيراندازان ايراني شد
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، رقابتهاي تيراندازي قهرماني دانشجويان جهان در لهستان از صبح امروز اغاز شد كه درخشش تيراندازان ايراني را در پي داشت.
در سومين دوره اين مسابقات و در رقابتهاي انفرادي ماده 10 متر تفنگ بادي، مريم طالبي و مهلقا جامبزرگ از ايران به ترتيب مدالهاي طلا و نقره اين ماده را به گردن آويختند و پس از اين 2 تيرانداز ايراني، تيراندازي از كشور فرانسه عنوان سومي مسابقات را به دست آورد.
در بخش تيمي همين ماده تيم ايران متشكل از طالبي، جام بزرگ و الهه احمدي با كسب عنوان قهرماني به مدال طلا رسيد و پس از تيم ايران، تيمهاي كرهجنوبي و چين به ترتيب دوم و سوم شدند.
در ادامه اين رقابتها و در ماده تپانچه 50 متر بادي مردان و در قسمت انفرادي، تيراندازي از كرهجنوبي به مدال طلا رسيد و ابراهيم برخورداري و تيراندازي از لهستان به ترتيب دوم و سوم شدند.
در بخش تيمي همين ماده نيز تيمهاي كرهجنوبي و لهستان به ترتيب اول و دوم شدند و تيم ملي ايران متشكل از ابراهيم برخورداري و رضا قريبلو در مكان سوم قرار گرفتند.
انتهاي پيام/
















