برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حمایت فدراسیون از کتاب مربیگری درجه 1 دوچرخه سواری

فدراسیون دوچرخه سواری کشورمان 400 جلد از کتاب «مربیگری سطح 1 دوچرخه سواری» نوشته جکی شروود را که تا پایان هفته جاری روانه بازار نشر خواهد شد، خریداری می‌کند.-محسن سلگی، مترجم کتاب «دوچرخه‌سواری، مربیگری درجه 1» با اعلام این خبر به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، گفت: این کتاب را جکی شروود، مربی و مدرس اتحادیه بین‌المللی دوچرخه‌سواری (UCI) نوشته است که ترجمه فارسی آن هفته آینده با شمارگان هزار نسخه و قیمت 17 هزار تومان از سوی انتشارات «حکیم هیداجی» روانه بازار نشر خواهد.

وی درباره محتوای «دوچرخه سواری، مربیگری درجه 1» توضیح داد: این کتاب در پانزده فصل تدوین شده است که نخستین بخش آن به شرح چگونگی مسابقات جاده، تایم تریل، دوچرخه‌سواری کراس، دوچرخه‌سواری کوهستان و تفریحی می‌پردازد.

سلگی فصل دوم را بخش آغاز مباحث مربیگری دوچرخه‌سواری عنوان کرد و افزود: این فصل هم دربرگیرنده مباحثی مانند «مربیگری چیست؟»، «اصول مربیگری»، «مسوولیت‌های مربی»، «دانش مربیگری»، «مهارت‌های مربیگری»، «نقش مربی» و «چه کسی را مربیگری می‌کنم؟» است و یکی از فصل‌های کلیدی کتاب به شمار می‌آید.

وی عنوان بخش سوم کتاب را «مساوات در دوچرخه‌سواری» ذکر کرد و گفت: در قسمت سوم کتاب علاوه بر پرداختن به مقوله‌های حقوقی از مولفه‌هایی مثل برنامه‌ریزی عملکری برای اعمال منصفانه و موضوعات کلیدی و موانع بالقوه هم سخن به میان آمده است. ضمن این‌که در فصل چهارم با عنوان «لزوم و شرایط دوچرخه‌سواری» به قسمت‌های مختلف دوچرخه و همچنین وضعیت‌های مختلف دوچرخه‌سوار اشاره شده است.

دبیر کمتیه آموزش فدراسیون دوچرخه‌ سواری درباره بخش‌های پنجم و ششم این کتاب گفت: فصل پنجم معرف تکنیک‌های روز دوچرخه‌سواری است و طبقه‌بندی تکنیک‌های دوچرخه سواری، تکینک‌های پایه، پیاده و سوار شدن، رکاب زدن، تعادل و هماهنگی، روش گوشه‌گیری و دوچرخه سواری گروهی، از جمله بخش‌های متعدد این فصل‌اند. همچنین «ایمنی دوچرخه سواری» عنوان فصل ششم این کتاب است که مواجهه با فوریت‌ها، فراهم کردن محیط امن و ارزیابی خطرات دوچرخه‌سواری، فراهم کردن منابع برای یک جلسه تمرین و همچنین به حداقل رساندن خطرات طی جلسه مربیگری، عناوین مهم فصل ششم را تشکیل می‌دهند.

وی اضافه کرد: بهبود و ارتقای عملکرد دوچرخه‌سوار، محور اصلی مطالب بخش هفتم را تشکیل می‌دهد. در این قسمت هم با مباحثی مانند تجزیه و تحلیل تکنیک‌ها و مهارت‌ها، تکنیک‌های آموزش، سبک‌های یادگیری و ایجاد محیط یادگیری و مربیگری موثر آشنا خواهیم شد. چگونگی برنامه‌ریزی جلسات مربیگری هم محتوای اصلی بخش هشتم این کتاب است که در فصل‌های نهم و دهم با مطالبی مانند ارایه جلسات مربیگری و ارزیابی این جلسات تکمیل می‌شود.

سلگی با اشاره به این‌که بخش یازدهم به ارایه راهکارهایی برای بهبود و ارتقای مربیگری دوچرخه‌سواری اختصاص دارد، افزود: قسمت دوازدهم، بخش ویژه‌ای از کتاب «دوچرخه سواری» را تشکیل می‌دهد که دربرگیرنده شرح اصطلاحات آناتومیک و توضیح عملکرد دستگاه‌های مختلف بدن هنگام انجام این ورزش است.

دبیر کمیته آموزش فدراسیون دوچرخه‌سواری فصل سیزدهم این کتاب را مربوط به مربیگری در سطوح پایه این ورزش عنوان کرد و توضیح داد: «مربیگری کودکان و دوچرخه‌سواران جوان» مبحث تخصصی سیزدهمین فصل «دوچرخه‌ سواری»‌ است و در دو فصل پایانی هم نویسنده به اصول تمرینات مختلف دوچرخه‌سواری و نقش تغذیه در موفقیت رکابزنان پرداخته است.

به گفته سلگی، شروود؛ مربی و مدرس پرآوازه دوچرخه‌سواری انگلستان، کتاب «سطح 1 مربیگری پیشرفته» را سال 2011 به رشته تحریر درآورد. این اثر منبع اصلی کلاس‌های سه دوره مربیگری درجه یک رکابزنی است و بیش از 100 مربی ایرانی با شرکت در کلاس‌هایی که برپایه «مربیگری درجه 1 دوچرخه‌سواری» برگزار شد، موفق به کسب بالاترین مدرک مربیگیری اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری (UCI) شدند.
تاریخ: 1392/4/15
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: