در گفت و گو با فارسسورتيچي: با غيرت بازيكنان مازندراني تيم ملي را در تهران شكست داديم
محمود سورتيچي، در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد آخرين وضعيت تيم فوتبال دسته اولي صنعت ساري اظهار داشت: تمام تلاشمان را ميكنيم تا از فرصتهاي پيش و رو استفاده كنيم، چرا كه زمان زيادي را براي بستن تيم و آغاز تمرينات آمادگي و هماهنگي بازيكنان از دست داده ايم.
سورتيچي تأكيد كرد: هدف ما اين است كه تا قبل از آغاز رقابتهاي ليگ دسته اول تيم را به مرز آمادگي 30 درصدي برسانيم و اميدواريم در جريان برگزاري ليگ، بازيكنان به مرز آمادگي بالاتري دست پيدا كنند.
وي در مورد مشكلات پيش و روي صنعت گفت: مشكل زمين تمريني داريم، زيرا در تمام مازندران حتي روي آسفالت چمن ميرويد و فقط زمينهاي فوتبالش خراب است.
سورتيچي با اشاره به اينكه مشكلات مالي در تيم وجود ندارد، در خصوص سقف قرارداد بازيكنان نماينده ساري خاطرنشان كرد: سقف قرارداد بازيكنان ما 25 ميليون تومان است. ما به اين مسائل اهميتي نميدهيم چون در سال اول حضور در ليگ دسته اول به اهداف بزرگي فكر ميكنيم. صنعت از بازيكنان جواني بهره ميبرد، بازيكنان خوب و تكنيكي كه با حضور آنها به رسيدن به ردههاي بالاي جدول فكر ميكنيم.
وي تأكيد كرد: بازيكنان ما بومي هستند و روي غيرت و تعصب آنها براي حضور در ليگ دسته اول حساب ويژهاي باز كردهايم.
سرمربي صنعت ادامه داد: در گذشته با تيم منتخب مازندران به دليل اتحادي كه داشتند تيم ملي ايران را در تهران شكست داديم، بنابراين سعي كرديم بيشتر از بازيكنان بومي استفاده كنيم تا با همت و تلاش مضاعف آنها بتوانيم نماينده شايستهاي براي استان مازندران باشيم.
انتهاي پيام/
















