برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سعيدلو مدعي شد:فدراسيون‌ها نگراني مالي براي اعزام به گوانگجو ندارند

به گزارش خبرگزاري فارس، رئيس سازمان تربيت بدني در دو روز گذشته با حضور در اردوي برخي تيم هاي ملي اعزامي به بازي‌هاي آسيايي گوانگجو، از نزديك با دغدغه‌هاي آنها آشنا شد.
علي سعيدلو صبح پنجشنبه ابتدا با حضور در جمع ملي‌پوشان شطرنج، مشكلات مسئولين، كادر فني و اعضاي تيم ملي را شنيد و علاوه بر ارائه توضيحاتي، نسبت به رفع دغدغه‌هاي آنها دستوراتي را صادر كرد. اختصاص بودجه 120 ميليون توماني، استخدام ملي‌پوشان و تامين منابع مالي براي به خدمت گرفتن چند مربي تراز اول، بخشي از آن بود.

وي سپس به محل اردوي تيم ملي كبدي رفت و با ملي‌پوشان اين رشته آشنا و مشكلات آنها را از نزديك شنيد. وي سپس اردوي تيم ملي واتر‌پلو و شنا را از نزديك به نظاره نشست. سعيدلو به اردوي تيم كيو اسپرت و خوابگاه ملي‌پوشان حاضر در مجموعه آزادي و باشگاه آرارات هم سري زد.

رئيس سازمان تربيت بدني روز گذشته در جمع ملي‌پوشان هندبال حاضر شد. وي علاوه بر اختصاص بودجه‌اي 300 ميليون توماني، مشكلات اين فدراسون را شنيد و تدابير لازم را نيز براي حل مشكلات آنها اتخاذ كرد.
وي در خصوص انگيزه خود براي بازيد از اردوي تيم‌هاي ملي معتقد است كه يكي از وظايف مسئولين سازمان حضور دراردوي تيم هاي ملي است تا از نزديك با مشكلات و كمبودهاي بازيكنان آشنا شوند.
به گزارش پايگاه خبري ورزش ايران، سعيدلو با اشاره به اينكه كاروان اعزامي ايران به بازيهاي آسيايي گوانگجو بايد از امكانات و وسايل درجه يك استفاده كند، افزود: هيچ فدراسيوني براي حضور در شانزدهمين دوره بازي‌هاي آسيايي نگراني مالي ندارد. به تمامي فدراسيون ها تاكيد شده براي نمايندگان اعزامي خود لباس، كفش، تجهيزات و لوازم مورد نياز از نوع درجه يك تهيه و در اختيار آنان قرار دهند تا براي رقابت مشكلي نداشته باشند.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/27
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: