برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

كريمي در گفت و گو با فارس:روي سكو رفتن تيراندازي باكمان در مسابقات جهاني دانشجويان قطعي است

محمدعلي كريمي در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس«توانا» اظهار داشت: تيم دانشجويان ايران آماده حضور در رويداد مهم جهاني است، اميد زيادي داريم تا هم در بخش انفرادي و هم در بخش تيمي موفق بوده و با دست پر به ايران بازگرديم.
وي با بيان اينكه در آسيا رقيبي براي ايران و جود ندارد، تصريح كرد: رقباي اصلي ايران در رشته كامپوند آمريكا و انگليس هستند و با توجه به اينكه اكثر تيراندازان را ملي‌پوشان تشكيل مي‌دهند و تجربه حضور چند ساله در مسابقات بين المللي را در كارنامه دارند، اين موضوع نقطه قوت تيم دانشجويان است.
دارنده مدال طلاي مسابقات آسيايي ويتنام سال 2009 درخصوص پيش‌بيني كسب مدال از اين مسابقات گفت: قطعاً تيم دانشجويان ايران روي سكو خواهد رفت. من نيز تمام تلاش خود را براي كسب مدال در مسابقات جهاني چين به كار خواهم گرفت.
محمدعلي كريمي كه در رشته كامپوند فعاليت دارد، از سال 2000 وارد اين رشته شده و در سال 2003 نخستين اعزام بين المللي وي رقم خورد. اعزام به رقابت‌هاي المپيك ميانمار در سال 2004، كسب مدال طلاي مسابقات آسيايي داخل سالن ويتنام سال 2009، كسب مدال نقره بازي‌هاي آسيايي اندونزي، حضور در مسابقات جهاني آنتاليا تركيه از جمله افتخارات وي در عرصه‌هاي برون مرزي است.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/30
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: