برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

لیگ قهرمانان آسیا/الشباب عربستان هم به مرحله نیمه نهایی صعود کرد/ احتمال فینال عربستانی

تیم فوتبال الشباب عربستان نیز با برتری مقابل جئونبوک موتورز کره جنوبی به مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد تا احتمال برگزاری یک فینال تمام عربستانی در این دوره از رقابت‌ها قوت بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در آخرین دیدار از دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا تیم فوتبال الشباب عربستان چهارشنبه شب در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض به مصاف جئونبوک موتورز کره جنوبی رفت و در حالیکه از حمایت بیش از هشت هزار تماشاگر بهره می برد با نتیجه یک برصفر شکست خورد.

نماینده فوتبال کره جنوبی با وجود برتری در این بازی نتوانست شکست 2 برصفر در بازی رفت را جبران کند و الشباب عربستان در مجموع دو بازی رفت و برگشت به برتری 2 بریک رسید و به مرحله نیمه نهایی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد.

- نتایج کامل دیدارهای دور برگشت از مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا به شرح زیر است:
* سوون سامسونگ بلووینگز کره جنوبی 2 - سئونگنام ایلهواچونما کره جنوبی صفر
گل‌ها: یئوم کی هیون (32) و لی سانگ هو (59)
- سئونگنام ایلهواچونما در مجموع دو بازی رفت و برگشت به برتری 4 بر3 رسید و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

* پوهانگ استیلرز کره جنوبی یک - ذوب آهن اصفهان یک
گل‌ها: جائه سونگ (10) برای پوهانگ و محمدرضا خلعتبری (80) برای ذوب آهن
- تیم ذوب آهن در مجموع دو بازی رفت و برگشت به برتری 3 بر2 دست یافت و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

* الغرافه قطر 4 - الهلال عربستان 2
گل‌ها: میرغنی الزین (2)، یونس محمود (37 و 102) و جورج کویسی (41) برای الغرافه و یاسر القحطانی (117) و عیسی المحیانی (119) برای الهلال
- تیم الهلال در مجموع دو بازی رفت و برگشت به برتری 5 بر4 دست یافت و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

* الشباب عربستان صفر - جئونبوک موتورز کره جنوبی یک
گل: کیم جی وونگ (23)
- تیم الشباب در مجموع دو بازی رفت و برگشت به برتری 2 بریک رسید و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

بدین ترتیب در مرحله نیمه نهایی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا تیم الشباب عربستان به مصاف سئونگنام ایلهواچونما کره جنوبی می رود و ذوب آهن ایران با الهلال دیگر نماینده فوتبال عربستان روبه‌رو خواهد شد. با این شرایط ممکن است دو تیم عربستانی الهلال و الشباب که اتفاقا هر دو تیم از شهر ریاض هستند، برگزارکننده فینالی تمام عربستانی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا باشند.


تاریخ: 1389/7/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: