برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گشایش مرکز اصلی رسانه ای بازی های کشورهای مشترک المنافع

وزیر اطلاعات و نشریات هند در حضور نمایندگان رسانه ها ، مرکز اصلی رسانه ای بازی های کشورهای مشترک المنافع را افتتاح کرد.  این مرکز که در پراگاتی میدان(محل دایمی برپایی نمایشگاه های بین المللی دهلی) و در مساحتی 6700 متر مربعی قرار دارد ،همه تسهیلات موردنیاز خبرنگاران ، عکاسان و فیلمبرداران از جمله اینترنت ، استودیو ، تلفن ، نمابر و دیگر امکانات را دارد.

این مرکز که برای استقرار دو هزار خبرنگار از جمله هشتصد خبرنگار خارجی راه اندازی شده است و به طور رسمی از اول مهر فعالیت خود را آغاز می کند ، علاوه بر مراکز رسانه ای ، است که در برخی ورزشگاه ایجاد شده است. 

رییس کمیته برگزارکننده بازی های کشورهای مشترک المنافع و رییس کمیته المپیک هند پس از گشایش این مرکز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: در این مرکز تمام امکانات موردنیاز همچون آنچه در المپیک پکن در نظر گرفته شده بود ، تعبیه شده است و چنین تسهیلاتی تاکنون در بازیهای کشورهای مشترک المنافع بی سابقه بوده است.

سوریش کلمادی طراحی و ساخت امکانات زیربنایی اعم از ورزشگاه ها را براساس استانداردهای جهانی دانست و در پاسخ به سوالی درباره اقدامات امنیتی گفت: ما همه مسایل را از پیش برای بازیکنان و مسوولان ورزشی از فرودگاه تا محل اقامت و ورزشگاه ها در نظر گرفته ایم.

وی در پاسخ به تیراندازی روز یکشنبه حوالی مسجد جامع دهلی و توصیه برخی کشورها به شهروندان خود برای سفر به هند گفت: باوجود مسایل ایجاد شده همه 71 کشوری که پیش از این از حضور در این بازیها خبر داده بودند ، برای سفر به دهلی اعلام آمادگی کرده اند.

سوریش کلمادی در پایان ابراز امیدواری کرد: رسانه ها برای برگزاری موفقیت آمیز این مسابقه همکاری کنند.

تاریخ: 1389/7/2
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: