برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

وزنه برداري معلول و جانباز بدون حمايت رسانه‌ها با يكديگر مبارزه كردند

ورزش. جانبازان و معلولين. وزنه برداري
تهران - بيستمين دوره مسابقات وزنه برداري قهرماني كشور جانبازان و معلولين با حضور ‪ ۱۵۸‬وزنه بردار در دو گروه سني و بدون توجه و حضور رسانه ها برگزار شد.

به گزارش روز شنبه ايرنا، اين مسابقات كه از چهارشنبه ‪ ۳۱‬شهريور ماه در مجموعه ورزشي عصر انقلاب شهريار آغاز شده بود، جمعه شب با معرفي قهرمانان ‪ ۱۰‬وزن و تيم‌هاي قهرمان به كار خود پايان داد.

مهمترين موضوع در برگزاري اين مسابقات توجه نكردن مطبوعات ورزشي و رسانه ها به اين رويداد ورزشي بود كه باعث شد جانبازان و معلولين در مركز كشور در محيطي غريبانه با يكديگر رقابت كنند.

يكي از عوامل اين موضوع، تغيير مكان برگزاري مسابقات در روز نخست رقابت ها بود كه قرار بود در مجموعه ورزشي آزادي تهران برگزار شود اما با نظر ناظر وزنه برداري كميته پارالمپيك جهاني به دليل مناسب نبودن اين فضا براي معلولين، رقابت‌ها به مجموعه ورزشي عصر انقلاب شهريار منتقل شد.

محمود خسروي وفا رييس فدراسيون ورزش‌هاي جانبازان و معلولين در اين مورد گفت: ناظر كميته پارالمپيك جهاني پس از بازديد از سالن مجموعه ورزشي آزادي تهران ، اين مكان را براي مسابقات مناسب ندانست.

وي خاطر نشان كرد: نداشتن امكانات مناسب خوابگاهي براي جانبازان و معلولين، شلوغي شهر تهران در روز نخست مهرماه و آلودگي آن نيز از ديگر عوامل تغيير محل مسابقات از تهران به شهريار بود.

رييس فدراسيون ورزش‌هاي جانبازان و معلولين افزود : همچنين نداشتن امكانات مناسب براي حمل و نقل ورزشكاران جانباز و معلول از خوابگاه شهريار به سالن مسابقات در تهران نيز موجب شد كه اين مسابقات در شهريار برگزار شود.

محمد كشاورز رييس روابط عمومي فدراسيون ورزش‌هاي جانبازان و معلولين در مورد حضور نداشتن نمايندگان خبرگزاري‌ها و مطبوعات در بيستمين دوره مسابقات قهرماني كشور گفت: به تمامي رسانه‌ها و روزنامه‌ها برنامه اين مسابقات در نامه‌اي اعلام شد و در تماس تلفني نيز به دفعات براي حضور آنان پيگيري شد.

وي افزود: فدراسيون ورزش‌هاي جانبازان و معلولين با بي‌مهري مطبوعات و رسانه‌ها به ورزش معلولين آشنا است اما در اين دوره كه كسب ركوردهاي ورودي بازي‌هاي پاراآسيايي نيز مطرح بود، توجه نكردن رسانه‌ها باعث كاهش انگيزه در ورزشكاران شد.

نادر احمدصالح داور بحريني كه به نمايندگي از كميته جهاني پارالمپيك (‪IPC‬ ) براي نظارت بر ثبت ركورد وزنه برداران جانباز و معلول كشورمان در اين مسابقات حضور داشت در مورد كيفيت مسابقات گفت: مسابقات از نظر كيفي و سطح فني خيلي خوب بود اما موضوعي كه باعث تعجب من شد تعداد شركت‌كنندگان در اين رقابت‌ها به ويژه در رده سني جوانان بود.

وي خاطر نشان كرد: ايران امكانات مناسبي براي برگزاري اين رقابت‌ها دارد و من درگزارش خودم به كميته جهاني پارالمپيك آمادگي ميزباني جمهوري اسلامي ايران را براي مسابقات جهاني مردان را تاييد مي‌كنم.

احمد صالح كه خود از ويلچر استفاده مي‌كند، افزود: در مدت حضور در ايران، مردم اين كشور را بسيار مهمان دوست و كمك حال معلولين و امكانات شهري تهران را نيز براي تردد معلولين مناسب ديدم، در كشورهاي ديگر اين گونه به معلولين رسيدگي نمي‌كنند.

در پايان رقابت‌هاي قهرماني كشور وزنه برداري جانبازان و معلولان، تيم وزنه برداري بزرگسالان استان تهران با ‪ ۷۵‬امتياز، عنوان قهرماني را از آن خود كرد.

تيم‌هاي مازندران با ‪ ۵۹‬امتياز و كرمانشاه با ‪ ۴۴‬امتياز به ترتيب مقام هاي دوم و سوم رده سني بزرگسالان را كسب كردند.

همچنين در رده سني جوانان، تيم اردبيل با ‪ ۶۸‬امتياز به مقام نخست كشوري دست يافت و تيم‌هاي خوزستان و يزد به ترتيب با ‪ ۲۲‬و ‪ ۱۶‬امتياز در جايگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

تاریخ: 1389/7/3
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: